USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

MAÇ ÖZETİ | Alanyaspor 4-2 Adana Demirspor Ziraat Türkiye Kupası (Goller, Asistler, Penaltılar)

Ziraat Türkiye Kupası'nın Son 16 turunda Alanyaspor ile Adana Demirspor kozlarını paylaştı. Alanyaspor Adana Demirspor maç özeti araştırılıyor. İki Süper Lig ekibinin mücadelesinde 90 dakikalık bölüm 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Alanya'nın evi Bahçeşehir Okulları Stadyu

MAÇ ÖZETİ | Alanyaspor 4-2 Adana Demirspor Ziraat Türkiye Kupası (Goller, Asistler, Penaltılar)
10-02-2022 20:54
Google News

Türkiye'de futbol heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Seyirciye renkli anlar yaşatan müsabakalardan biri de Alanyaspor ile Adana Demirspor arasında oynandı. 90 dakikasında eşitliğin bozulmadığı Alanyaspor Adana Demirspor maç özeti araştırılıyor. Maçın 90 dakikalık bölümünde atılan 2 gol de ilk 45 dakikalık devrede kaydedildi. İkinci 45 dakikada eşitlik bozulmadı. Hal böyle olunca maçın hakemi Ümit Öztürk 15'er dakikalık iki uzatma periyoduna gidileceğini işaret etti. Uzatma periyodunun ilk 15 dakikasında karşılıklı ataklar vardı. Ancak, 15'inci dakikanın sonunda hakem Ümit Öztürk penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Efkan, kaleci Vedat'ı geçemedi. Böylece, Alanya önemli bir fırsatı tepmiş oldu.

Alanyaspor Adana Demirspor Maç Özeti

Ziraat Türkiye Kupası'nın Son 16 turunda Alanyaspor, evinde Adana Demirspor'u ağırladı. Ligin üst düzey iki ekibinin mücadelesinde 90 dakika boyunca eşitlik bozulmadı.

Maçın 22'nci dakikasında Wilson Eduardo, takımı Alanyaspor'u attığı golle 1-0 öne geçirdi. Ancak bu golden sadece 16 dakika sonra Demirsporlu Erhun skoru eşitledi. İlk yarıda başka gol olmayınca takımlar 1-1'lik eşitlikle soyunma odasına gitti.

Karşılaşmanın ikinci devresinde de takımlar sıklıkla gol pozisyonuna girişti. Ancak, Alanya'da Marafona; Adana Demirspor'da da Vedat oldukça başarılıydı. İkinci devrede de 1-1'lik eşitlik bozulmadı.

Maçın 15 dakikalık ilk uzatma periyodunda Alanyaspor önemli fırsatları harcadı. Adana Demirspor da, Britt Assombalonga ile önemli bir pozisyonu tepti. 105+1'de Demirspor'un yıldızı Lucas Vargas'ın kendi ceza sahası içerisinde eline top çarptı. Hakem Ümit Öztürk de düşünmeden penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Efkan, günün başarılı ismi Efkan'ı geçemedi.

Müsabakanın ikinci 15 dakikalık bölümünde Alanya savunmasının arkasına sarkan Lucas Castro, bir anda kaleci Marafona ile karşı karşıya kaldı. Castro'nun kafa vuruşunu günün diğer başarılı ismi Marafona güçlükle çelebildi. Bu devrede de gol olmayınca penaltı atışlarına gidildi.

Penaltı atışlarında üstünlüğü kuran taraf  oldu ve  skorla rakibini eleyerek çeyrek finale yükseldi.

PENALTILAR

Alanyaspor: Wilson Eduardo (Attı)

Adana Demirspor: Assombalonga (Attı)

Alanyaspor: Candeias (Attı)

Adana Demirspor: Semih Güler (Atamadı)

Alanyaspor: Milinovic (Atamadı)

Adana Demirspor: Gökhan İnler (Attı)

Alanyaspor: Emre Akbaba (Attı)

Adana Demirspor: Vargas (Atamadı)

Alanyaspor: Novais (Attı)

Alanyaspor Adana Demirspor Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Alanyaspor Adana Demirspor maçını A Spor kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz. Televizyon harici bir bağlantıyla da müsabakayı seyretmek mümkün. Örneğin, A Spor'un internet sitesinden veya YouTube kanalından karşılaşmayı takip edebilirsiniz. Ancak, internet yayınının uydu yayınından 30 saniye geç geldiği biliniyor. Ek olarak, TümSpor sayfasından müsabakaya dair tüm gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Alanyaspor Adana Demirspor canlı izle

Alanyaspor Adana Demirspor Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Alanyaspor Adana Demirspor maçı 10 Şubat Perşembe günü saat 17.30'da oynanacak. Müsabaka, Alanyaspor'un evi Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda organize edilecek. Karşılaşmanın oynanacağı saatlerde kentteki hava sıcaklığının 14 derece olacağı ve yağış yağmayacağı bekleniyor. Bu stadyumda, son olarak Galatasaray maçı oynanmış ve taraflar sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılmıştı.

Alanyaspor Adana Demirspor A Spor izle

Alanyaspor Adana Demirspor Maçının 11'leri

ALANYASPOR: Marafona, Fer, Umut, Efecan, Awaziem, Eduardo, Milunovic, Mevlja, Borja, Oğuz, Tayfur

ADANA DEMİRSPOR: Vedat, Svensson, Samet, Tayyip, Alper, Stambouli, Sinan, Yunus, Erhun, Akintola, Britt Assombalonga

Alanyaspor Adana Demirspor Hakemler (VAR ve AVAR Dahil)

Ümit Öztürk

Ali Tuna

Cemil Tunç

Reşat Onur Coşkunses

Hüseyin Göçek (VAR)

Kemal Yılmaz (AVAR)

Mustafa Hakan Belder (AVAR)

Alanyaspor Adana Demirspor Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu

Alanya ile Demirspor Arasındaki Rövanş!

İki Süper Lig ekibi Alanyaspor ile Adana Demirspor, bundan 5 sene önce TFF 1. Lig Play-Off finallerinde karşılaştı. O karşılaşmanın normal süresi 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Müsabakada eşitlik bozulmayınca penaltılara gidildi. Adana Demirspor, 2 penaltıyı kaçırınca Alanyaspor 4-2'lik skorla Süper Lig'e yükseldi. İki ekip 5 yılın ardından bu sezonun ilk devresinde kozlarını paylaştı. O müsabakayı da deplasmandaki Adana Demirspor 3-1 kazanmasını bildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?