USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

LYONS YOLCU

Gaziantep Basketbol’da sezonun ilk yarısının sona ermesiyle birlikte verim alamadığı bazı oyuncular ile yollar ayrılıyor.

LYONS YOLCU
17-01-2018 15:02
Google News
Takımdaki kötü gidişatı bir türlü engelleyemeyen Kırımızı-Siyahlı yönetim bazı isimler ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Kırmızı-Siyahlı temsilcimiz Aralık ayında oynanan Orlandina Basket maçında kadro dışı bıraktığı Mark Lyons ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Patrick Miller’ın transferiyle tamamen gözden çıkarılan Mark Lyons’un menajeri ile kulüp bir araya gelerek şartları konuştu. Büyük ölçüde anlaşma sağlanırken Kırmızı-Siyahlı temsilcimizin resmi açıklama yapması bekleniyor.

 

1 AY ÖNCE DUYURDUK

 

14 Aralık 2017 tarihli sayımızda “Bileti Kesiliyor” başlığı ile Mark Lyons’un ayrılık haberini okuyucularına duyurmuştuk. Yaklaşık 1 ay önce Walter Hodge transferi için girişimlerde bulunan Kırmızı-Siyahlı temsilcimiz bu transferin gerçekleşmemesi üzerine Mark Lyons ile devre arasına kadar devam etme kararı almıştı.

 

TEKLİFLER VAR

 

Öte yandan 28 yaşındaki Birleşik Amerikalı guard Mark Lyons,  Türkiye’den bazı takımlardan teklif aldığı da gelen bilgiler arasında. Tecrübeli oyuncunun  Türkiye’den gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı öğrenildi. Gaziantep Basketbol formasıyla Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi/FIBA Şampiyonlar Ligi toplamında 16 maça çıkan Lyons; maç başına 14.06 sayı, 2.25 ribaund, 3.81 asist, 1.12 top çalma ortalamaları tutturdu.

(gazianteppusula)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?