USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kuşadası Belediye Başkanıdan, darbedilen Poyraz için suç duyurusu

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, darbedilen yazar Ergün Poyraz'ın kendisini suçlaması üzerine savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Kuşadası Belediye Başkanıdan, darbedilen Poyraz için suç duyurusu
14-04-2022 23:34
Google News

AYDIN'ın Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, evinin önünde bir grup tarafından darbedilip hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımdan çıktıktan sonra yaptığı açıklamada hakkında çeşitli iddialarda bulunan yazar Ergün Poyraz ile ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Ergenekon davasında 2007 yılında tutuklanan ve 6 yıl 9 ay Silivri Cezaevi'nde kaldıktan sonra tahliye olan yazar Ergün Poyraz, geçen 12 Nisan'da, saat 19.00 sıralarında, Davutlar Mahallesi'ndeki evinin önünde bir grup tarafından darbedildi. Saldırganlar kaçarken, tekme ve yumruk darbeleriyle yaralanan Poyraz, ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Başında çatlak olan Poyraz, yoğun bakıma alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarından saldırganların kaçtığı otomobilin plakasını tespit etti. İstanbul plakalı otomobilden yola çıkan polis, gece boyu yaptığı operasyonlarla bir inşaat firmasının sahibi Turan B., kardeşi Zana B. ve şoförü Vural Ç.'nin de aralarında bulunduğu 6 kişiyi dün gözaltına aldı. Şüphelilerin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?