USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Koza'nın liderleri Defne Samyeli ile Antalya'da buluştu-

Merkezi Gaziantep’te bulunan Halı üretimi ve ihracatı konusunda kapasitesini sürekli artıran Koza Carpet, Antalya’da ürün tanıtım toplantısı yaptı.

Koza'nın liderleri Defne Samyeli ile Antalya'da buluştu-
15-06-2021 01:03
15-06-2021 02:04
Google News
Dünyada fuarların pandemiden dolayı yapılamaması yüzünden Koza Carpet tüm toptancı ve bayilerini Antalya’da misafir etti.
 
Gecede ünlü sunucu Defne Samyeli süprizi-

Koza  Carpet’in Antalya programının sunuculuğu ünlü sanatçı Defne Samyeli yaptı.
Koza Carpet Yönetim Kurulu Üyesi Cem Bilmez, pandemiden kaynaklanan yasakların kalkması ile ilk iş olarak toptancı ve müşterileri ile ürün tanıtım toplantısında bir araya gelerek hasret giderdiklerini söyledi.
Günlük 30 bin metrekare halı üretiminin tamamını ihraç ettiklerini kaydeden Bilmez, Koza’nın Liderleri ile 2021 dönüşüm hamlesini Antalya’da başlatarak, yeni dönemde neler yapacaklarını toptancı ve müşterileri ile paylaştıklarını kaydetti.

Antalya’da düzenlenen Koza’nın Liderleri 2021 buluşmasında dereceye giren bayilere plaketleri ve ödülleri Koza Carpet  Yöneticileri tarafından takdim edildi.

Koza Carpet Hakkında-

1960'lı yıllarda başlayan tekstil sektöründeki faaliyetimiz birçok alanda üretim çeşitliliği göstererek kilim, battaniye, jüt iplik alanında 20 yılı aşkın süre devam etti. Sonrasında halı üretimine adım atarak değişimimizi devam ettirdik ve 2000'li yıllarda ihracat yapılanmamızı tamamlayarak sektörde adından söz ettiren firmalardan biri olduk.
Yeniden yapılanmamızla beraber marka kimliğimizi "KOZA" olarak yeniledik. "KOZA" halının ham maddelerinden biri olan ipekten gelmektedir. Tıpkı, tırtılın kelebeğe dönüşmesini sağlayan koza, bizim de daha kurumsal, global başarılara sahip güçlü bir şirkete dönüşmemizi simgelemektedir.


KOZA Halı olarak, sonsuz renk ve desen seçeneklerimizi son teknoloji üretim hattımız ile birleştirerek her zaman daha iyisini sunmayı amaç edindik. Bu amaç doğrultusunda 50'yi aşkın ülkeye "KOZA HALI" adıyla ihracat gerçekleştirdik. Genişleyen kapasitemiz ile birlikte 25.000 m² kapalı, toplamda 51.000 m² genişliğindeki yeni fabrikamız ve 500'den fazla çalışanımızla Gaziantep 1.Organize Sanayi Bölgesi'nde hizmet vermeye devam etmekteyiz.
Kurumsal misyonumuzu "KOZA HALI" markası ile pazar alanlarımızı genişletmek, dünya trendlerini takip ederek yenilikleri benimsemek ve daimi olarak markamızı geliştirmek olarak belirledik ve bu misyon doğrultusunda çalışmalarımıza tüm gayretimiz ile devam etmekteyiz.”


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?