USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Konukoğlu Ramazan Bayramını Kutladı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutladı.

Konukoğlu Ramazan Bayramını Kutladı
15-07-2015 21:49
Google News
Konukoğlu, yayımladığı kutlama mesajında, manevi güzellikleri barındıran bir Ramazan ayını daha huzur içinde geride bırakırken, bayrama kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Sevginin, hoşgörünün ve kardeşliğin simgesi olan bayramların insanları kaynaştırıp bir araya getiren en güzel günlerden birisi olduğunu vurgulayan Konukoğlu, ‘’Hepimiz için çok anlamlı ve özel günler olan bayramlarda büyüklerimizle, gençlerimizle, çocuklarımızla beraber ayrı bir heyecan yaşıyoruz’’ dedi.
GSO Başkanı Konukoğlu, mesajında şunları kaydetti:
‘’Bayramı birlik içinde kutlayarak, mutluluklarımızı ve sevincimizi çoğaltalım. Her zaman bizleri bir arada tutan gelenek ve göreneklerimize sahip çıkalım. Dargınları barıştırmak, çocukların yüzünü güldürmek, yaşlıları mutlu etmek, muhtaçlara yardım eli uzatmak için bayramları fırsat bilelim. Bayramın İslam alemi başta olmak üzere bütün dünyaya huzur ve barış getirmesini temenni ederim. Bu duygularla, bütün hemşerilerimin ve milletimizin Ramazan Bayramını en iyi dileklerimle kutlar, aileleriyle nice mutlu bayramlar geçirmelerini dilerim.’’
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?