USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Köksan’dan o iddialara yalanlama

Köksan Holding’e operasyon düzenlendiği ve Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu’nun ise gözaltına alındığı iddiaları Köksan Holding tarafından yalanlandı.

Köksan’dan o iddialara yalanlama
13-01-2017 19:39
Google News
Şirketin yaptığı yazılı açıklamada; ‘Ülkemize döviz kazandıran şirketimizle alakalı yalan haberleri esefle kınıyoruz’ ifadelerine yer verildi.

Köksan Holding’in açıklaması şöyle;

“Bugün bazı medya kuruluşlarında şirketimizle ilgili asılsız, yalan, maksatlı, art niyetli, sanayiye ve sanayiciye zarar veren bazı haberler son dakika haberleri olarak yayınlanmıştır. Yayınlanan haberler gerçeği yansıtmamakta, gözaltına alındığı veya tutuklandığı bahsedilen Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu işinin başında olup, şirketimiz ticari faaliyetlerine devam etmektedir. Asılsız ve yalan haberle ilgili yayın yapan Medya kuruluşları hakkında Yasal işlem başlatacağımızı ve hakkımızı hukuk yolu ile arayacağımızı belirtiriz. Gün birlik ve beraberlik günüdür; Birbirimize sahip çıkma günüdür. Asılsız, yalan ve maksatlı haberlerin hiç kimseye bir faydası olmayacağı gibi, istihdam yaratan vergi veren ihracat yapan, yatırımlarına devam eden, ülkemize döviz kazandıran Şirketimizle alakalı yalan haberleri esefle kınıyoruz."

NE OLMUŞTU?

Bazı yerel gazete ve internet haber siteleri, Köksan Holding’e operasyon düzenlendiğini ve Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu’nun ise gözaltına alındığını iddia etmişti. Ayrıca yapılan operasyonda şirkette bulunan bazı dökümanların incelenmek üzere emniyete götürüldüğü ileri sürülmüştü.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?