USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Köken: Güçlü ve kaliteli bir kadro kuracağız

Gaziantep Basketbol, ligde kalmanın sevincini yaşarken, aynı sıkıntıyı önümüzdeki dönem yaşamamak için de işleri sıkı tutuyor. Kulüp Başkanı Deniz Köken, güçlü ve kaliteli bir kadro kuracaklarını söyledi.

Köken: Güçlü ve kaliteli bir kadro kuracağız
16-05-2018 10:47
Google News
Son haftalarda gösterdiği performansla ligde kalmayı başaran Gaziantep Basketbol’da büyük sevinç yaşanıyor. Kırmızı-Siyahlı takım, Darüşşafaka’yı deplasmanda 83-77 mağlup ederken, Yeşil Giresun Belediye’nin kendi evinde Tofaş’a mağlup olmasıyla ligde kalmayı başardı.

İNANCIMIZLA BAŞARDIK

Gaziantep Basketbol Kulüp Başkanı Deniz Köken, ligde kalarak zoru başardıklarını altını çizdi. Sezona iddialı başladıklarını ama, üst üste gelen mağlubiyetlerin kendilerini demoralize ettiğini belirten Köken, “Toparlanmaya çalıştıkça stres bizi dibe itti. Teknik kadroda yaşanan değişim, takımı başka bir seviyeye taşıdı. Kümede kalacağımıza hep inandık. Kazandığımız, kaybettiğimiz maçlarda hep mücadele ettik, mücadeleyi bırakmadık. 3 maçı uzatma dakikalarında pisi pisine verdik. Kimse bize kümede kalma şansı vermezken, olağanüstü mücadelemiz ve inancımız bizi ligde tuttu” dedi.

GÜÇLÜ KADRO

Gaziantep Basketbol’un, yeni sezonda güçlü ve kaliteli bir kadro planı yaptığı öğrenildi. Kulüp Başkanı Deniz Köken’in, önümüzdeki sezonda benzer sıkıntıların yaşanmaması için bu kez işi sıkı tuttuğu ifade ediliyor. Menajer Boray Dai’nin mevcut kadro planlaması, gidecek ve transferi düyünülen oyuncularla ilgili çalışmalara başladığı belirtiliyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?