USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Kim'i tebrik eden Bakambu'nun yaptığı paylaşımlar, F.Bahçe taraftarını heyecanlandırdı

Yeni transfer Kim Min-Jae'nin Beijing Guoan'dan takım arkadaşı olan Kongolu forvet Bakambu, bir süredir F.Bahçe'ye yazılıyor. Oyuncunun yaptığı paylaşımlar ve sosyal medyadaki hareketleri bu söylentileri kuvvetlendiriyor. Bakambu, Kim'i transfer için tebrik ederken bu oyuncunun Tü

Kim'i tebrik eden Bakambu'nun yaptığı paylaşımlar, F.Bahçe taraftarını heyecanlandırdı
14-08-2021 15:36
Google News

Ligin ilk haftasına girilirken Serdar Dursun transferinden başka bir forvet alamayan Fenerbahçe'de taraftarlar öfkeli ve talepkar. Taraftarlar sosyal medyada Başkan Ali Koç başta olmak üzere yönetim kanadına da eleştiri yöneltiyor. 7 senelik şampiyonluk hasretinin dineceğinin sözünü veren Koç, sağ bek, sol bek ve santrfor transferlerini yetiştiremedi. Tüm bu gelişmelerin dışında iki gündür Twitter'da TT listesinden Bakambu'nun adı düşmüyor.

SİNYAL VERİYOR

Bakambu, Güney Koreli takım arkadaşı Kim'i Fenerbahçe'ye transferi için tebrik etti. Bunu da açık hikaye bölümünden paylaştı. Ayrıca bir paylaşımında da Kim'in Türkiye temsilcisi Elif Sözeri'yi etiketledi.

YENİ TAKİPLEŞME

Bakambu ve temsilci Sözeri, birkaç gün öncesine kadar takipleşmiyordu. Ancak Kim'in F.Bahçe'ye transfer olmasından sonra Sözeri'nin Bakambu ile de çalışmaya başladığı iddiaları ortaya atıldı. Bu yaşananlar Bakambu'nun F.Bahçe'ye imza atma ihtimalini bir hayli kuvvetlendiriyor. Artık fazla zamanı kalmayan F.Bahçe'nin, sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalan Bakambu'yu sonuçlandırma durumu oldukça yüksek.

BARCELONA'YA GİDİYORDU

İsmi Fenerbahçe ile anılan Bakambu 19/20 sezonunun devre arasında Barcelona ile her konudaanlaşmıştı.

İspanya yolculuğu için Hong Kong'a geçmiş, Uçağa binmesine dakikalar kala Barça Sportif Direktörü Abidal,transferden vazgeçtiğini oyuncuya bildirince transfer iptal olmuştu.

TARAFTARLAR HEYECANLI

Sarı-Lacivertli taraftarlar Bakambu ismine de oldukça sıcak baktı. Futbolcu hakkında yapılan olumlu yorumlar bir hayli fazla. Bakambu, Bursaspor'da oynadığı dönemde F.Bahçe ile anılmıştı ama tercihini İspanya'dan yana kullanmıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?