USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kilis’te siber suçları önlemeye yönelik projenin tanıtımı yapıldı

İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kentte görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcilerine, siber suçları engelleyebilmek, vatandaşların uğrayabilecekleri maddi ve manevi zararları en aza indirgem

Kilis’te siber suçları önlemeye yönelik projenin tanıtımı yapıldı
03-02-2022 15:07
Google News

İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kentte görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcilerine, siber suçları engelleyebilmek, vatandaşların uğrayabilecekleri maddi ve manevi zararları en aza indirgemek amacıyla Siber Suçlarla Mücadele (SİBERAY) projesi hakkında bilgilendirme yapıldı.


İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından SİBERAY tanıtım programına katılan basın mensuplarına teşekkür ettiğini ifade ederek, “Malumunuz internet teknolojisi her geçen gün ilerlemektedir. Bu da hayatımızı olumlu yönde etkilemektedir. Hem bilgiye ulaşımda, hem de hayatımızın kolaylaştırılmasında internetin önemi malumdur. Ancak internetin bu derece gelişimi haliyle siber suç kavramını da ortaya çıkardı. Siber suç ortamını önlemek kapsamında bir şekilde suçların önüne geçmek, ayrıca oluştuğunda da bütün zararları en aza indirmek için Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığımızın nezdinde İçişleri Bakanlığımızın talimatlarıyla SİBERAY projesi gündeme getirilerek uygulanmaya başlandı” dedi.


Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Abdulkadir Doğan tarafından SİBERAY projesi hakkında sunum yapıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?