USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kilis’e milletvekili adaylığı için başvuracaktı... Kazada öldü!

Gaziantep’te bir dönem zabıta amiri olarak görev yapan ayrıca Gaziantepspor’da da çalışan Niyazi Vural, milletvekilliği adaylığı için Ankara’ya giderken yolda geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybetti.

Kilis’e milletvekili adaylığı için başvuracaktı... Kazada öldü!
09-05-2018 13:26
Google News
Adana-Mersin karayolunda meydana gelen kazada, araçta bulunan merhum Ekrem Çetin’in oğlu Hurşit Çetin’in ve Niyazi Vural’ın damadının da aralarında bulunduğu araç, bir TIR’a arkadan çarptı. Kazada, Büyükşehir Belediyesi’nden emekli Niyazi Vural hayatını kaybederken, iki kişi de yaralandı.

KİLİS’E MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURACAKTI


Niyazi Vural, CHP’den kilis’e aday adaylığı başvurusu için Ankara’y gitme kararı vermişti.  Yadigar Vural yönetimindeki 79 DZ 057 plakalı hafif ticari araç, Adana-Mersin otobanında, Mersin yönüne seyir halindeyken aynı yöne giden Hüseyin Serindere yönetimindeki 31 RAM 33 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Kazada, Niyazi Vural hayatını kaybederken Kilis belediye başkanlarından merhum Ekrem Çetin’in oğlu Hurşit Çetin ile Yadigar Vural yaralandı.Yaralılar 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Niyazi Vural’ın bugün ikindi namazına müteakip Polateli Migarcık köyünde toprağa verileceği öğrenildi. (Gaziantep27)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?