USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kılıçdaroğlu Gaziantep'e geliyor…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 18 Ocak Çarşamba günü Gaziantep’e geleceği öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun iki günlük kent programında önemli temaslarda bulunması bekleniyor.

Kılıçdaroğlu Gaziantep'e geliyor…
10-01-2023 12:36
10-01-2023 12:44
GAZİANTEP
Google News
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 18-19 Ocak tarihlerinde Gaziantep’i ziyaret edecek. CHP Liderinin kenti ziyareti ile ilgili İl Başkanlığında hummalı bir çalışma yürütülüyor. Oldukça yoğun olması beklenen programda, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun kentte önemli temaslarda bulunması, kanaat önderleri ile bir araya gelmesi bekleniyor.
ADIYAMAN MİLLETVEKİLİ TUTDERE GAZİANTEP’E GELDİ
CHP Liderinin kenti ziyareti öncesi Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere Gaziantep’e geldi. Tutdere, Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, Gaziantep Milletvekilleri Bayram Yılmazkaya, İrfan Kaplan ve İl Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
GENEL BAŞKANIN PROGRAMI KONUŞULDU
Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Tutdere, ‘’ Türkiye’nin Umudu, Milletin Sesi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gaziantep programı öncesi İl Başkanlığımızda milletvekili arkadaşlarımız Bayram Yılmazkaya, İrfan Kaplan ve İl Başkanımız Neşet Uçar ile yapacağımız çalışmalara ilişkin toplantı gerçekleştirdik’’ ifadelerini kullandı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?