USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Kayserispor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? | İşte Kayseri GS maçı 11'leri!

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Kayserispor Galatasaray'ı ağırlıyor. Liderliği Beşiktaş'a kaptıran Sarı Kırmızılılar şampiyonluk yolunda yeniden öne geçmek için deplasmanda galibiyet arıyor. Üst üste aldığı galibiyetlere bir yenisini eklemek isteyen Anadolu Temsilci

Kayserispor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? | İşte Kayseri GS maçı 11'leri!
13-03-2021 15:01
Google News

Cimbom Süper Lig'in 30. haftasında Anadolu ekibine konuk oluyor. Lig'de son haftalarda kaybettiği puanları telafi edip yeniden yarışın içerisinde kendini göstermek isteyen Aslan, rakibini yenmenin planlarını yapıyor. Son haftaların formda ekibi olan Anadolu Takımı ise evinde güçlü rakibini devirerek çıkışını sürdürmek istiyor. Bu hafta oynanacak , Kayserispor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Merak eden taraftarlar için Kayseri GS maçı muhtemel 11'leri ve maç öncesi iki takımdan son bilgiler...

KAYSERİSPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Kayserispor Büyükşehir Belediye Kadir Has Stadyumu'nda Galatasaray'ı konuk ediyor. BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak maç 13 Mart Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak. Halis Özkahya'nın düdük çalacağı maçta yardımcı hakem görevlerini Hakan Yemişken ve İbrahim Bozbey yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemlik görevine ise Burak Şeker atandı. Maçın VAR hakemi Arda Kardeşler olurken, AVAR hakemi ise Erdinç Sezertam oldu.

İŞTE KAYSERİ GS MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ!

Kayserispor: Doğan, Kolovetsios, Uğur, Ramazan, Aziz, Attamah, Henrique, Lennon, Muhar, Avramovski, İlhan.

Galatasaray: Muslera, Linnes,  Luyindama, Saracchi, Marcao, Taylan, Onyekuru, Babel, Kerem, Fernandes, Falcao.

KAYSERİ'DE 4 OYUNCU SAKATLIĞI SEBEBİYLE YOK

Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray'ı konuk edecek olan Kayserispor'da 4 oyuncu forma giyemeyecek. Sarı Kırmızılılarda Alibec, Gustavo Campanharo, Ömer Uzun ve Lung sakatlıkları sebebiyle kadroda yer almayacaklar. 

GALATASARAY'DA KAYSERİ MAÇI ÖNCESİ 3 OYUNCU SAKAT

Aslan'da Kayserispor maçı öncesi 3 oyuncu kadroya alınmadı. Sakatlıkları bulunan Emre Taşdemir, Elabdellaoui ve geçen hafta oynanan Sivas maçının 50. dakikasında sakatlanarak kenara gelen Donk sakatlıkları sebebiyle bu hafta oynanacak maçta forma giyemeyecek. Öte yandan Cimbom'da kart cezası sebebiyle süre alamayacak oyuncu bulunmuyor.

YOUNES BELHANDA'NIN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ!

Sarı Kırmızılı taraftarlara Belhanda şoku! Tecrübeli ortasaha oyuncusu Younes Belhanda'nın sözleşmesi Galatasaray kulübü tarafından tek taraflı olarak feshedildi. Kulüpten yapılan açıklamada oyuncunun Sivasspor maçı sonrası saha zemini üzerinden yönetime yüklendiği sözler göz önünde bulundurulduğu, bu doğrultuda fesih işleminin gerçekleştirildiği vurgulandı. Alınan bu kararla beraber yıldız oyuncu Kayserispor maçında ve lig de oynanacak olan diğer maçlarda forma giyemeyecek.

KAYSERİSPOR GALATASARAY ARASINDAKİ 35. KARŞILAŞMA

Kayserispor ve Galatasaray Süper Lig tarihinde 35. kez karşılaşacaklar. Daha önce 34 maçta karşı karşıya gelen iki takım arasında oynanan maçlarda Sarı Kırmızılılar 21 galibiyet alırken, Kayseri yalnızca 2 galibiyet alabildi. Geride kalan 11 maçta ise taraflar 1'er puana razı oldu.

KAYSERİSPOR GALATASARAY ARASINDA OYNANAN MAÇLARDAN NOTLAR

Kayserispor'un Süper Lig tarihinde iç saha galibiyeti alamadığı yedi takım arasında en fazla konuk ettiği rakibi 7 beraberlik 8 mağlubiyetle Galatasaray. Sarı Kırmızılılar Kayserispor ile oynadığı son yedi Süper Lig maçının altısını kazandı ve tek beraberliğini bu sezonun ilk yarısındaki karşılaşmada aldı. Galatasaray rakibine en son 2016/2017 sezonunun da oynanan iki maçta puan vermişti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?