USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Karkamış’ta Düzenlenen Yemekle Küskün Aileler Barıştırıldı

Karkamış CHP eski ilçe başkanı Mehmet Polat yıllardır küs olan iki aileyi 2 bin kişilik yemekte buluşturarak aileler arasındaki husumete son verdi. Polat'ın örnek davranışı hem barış sağlanan küskün aileler tarafından hem de Karkamış ve Barak sakinleri tarafından takdir topladı.

Karkamış’ta Düzenlenen Yemekle Küskün Aileler Barıştırıldı
01-11-2022 14:28
01-11-2022 14:33
GAZİANTEP
Google News

Karkamış CHP eski ilçe Başkanı Mehmet Polat, ilçede yıllar öncesinden aralarında husumet bulunan iki aileyi düzenlediği yemekli programda bir araya getirdi. Düzenlenen yemekli programa İzmir CHP Milletvekili Mahir Polat, CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğdu, yöre halkı ve kanaat önderleri katıldı.

'Amacımız İlçemizde Birlik ve Beraberliği Sağlamak'

Öncelikli amaçlarının tüm küskünlüklere ve kırgınlıklara son vererek birlik ve beraberlik sağlamak olduğunu söyleyen Polat, "Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da öncelikli amacımız ilçemizde ve vatandaşlarımız arasında birlik ve beraberliği sağlamaktır. Ailelerimiz uzun süredir küskünlerdi. Küs kalmak bizlere yakışmaz mantığıyla düzenlediğimiz yemekli programda ailelerimizi bir araya getirerek küskünlüğe kırgınlığa husumete son veriyoruz. Amacımız ilçemizin insanımızın barışı ve ilçemizin kalkınması" dedi.

Barış yemeğine katılan CHP Milletvekili Polat, yaptığı açıklamada, "Bu gün yapılan barış Yemeğimize katılan tüm eş dost arkadaş akrabalarıma çok teşekkür eder minnet ve şükranlarımı sunarım. Bölgemizdeki diğer olayların da barışla sonuçlanmasını temenni ederim" ifadelerine yer verdi. Barış yemeğinin ardından Mehmet Polat ile milletvekilleri Mahir Polat ve Turan Aydoğdu öncülüğünde küskün ailelerin bireyleri el sıkışıp sarılarak husumetlerine son verdi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?