USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

KARDEŞLERİN MAÇI

Hafta sonu Gaziantepspor ile karşı karşıya gelecek olan Gazişehir’de Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, Gaziantepspor maçının iki kardeş takımın maçı olacağını söyledi.

KARDEŞLERİN MAÇI
18-08-2017 09:33
Google News
 Sezon öncesinde iyi bir kamp dönemini geride bıraktıklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı Hüseyin Kalpar, “Geçen hafta ligin ilk maçı olması ve havanın da etkisiyle istediğimiz performansı ortaya koyakmadık” dedi.Samsunspor’la yaptıkları ilk hafta mücadelesinde takım olarak üretken olamadıklarını dile getiren Kalpar, "Her hafta daha iyi takım görüntüsü verip keyifli maçlar izletmek istiyoruz. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah güzel oyunun karşılığında iyi puanlar toplayarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

TRANSFERİ TAMAMLADIK SAYILIR

Transferi büyük oranda tamamladıklarını ancak eksik görülen 1-2 mevkiye daha takviye yapmayı hedeflediklerini aktaran Kalpar, bu anlamda bazı isimlerle görüşüldüğünü, eksikliklerin tamamlanmasıyla daha güçlü bir takım haline geleceklerini vurguladı.

Kalpar, bu hafta oynayacakları Gaziantepspor maçına da değindi; "İki takım da bizim. Geçen sene rakibimiz bir alt lige düştü ve hepimiz üzüldük. Bu maç derbi değil, kardeş takımlar arasında bir maç olacak. Güzel bir maç olmasını ve hak edenin kazanmasını diliyorum. Gerginlik olmasını her iki takım da istemez. Zaten iki takımın oyuncuları da bizim çocuklarımız. Gaziantep’e yakışır bir maçı hep birlikte futbolseverlere izleteceğiz."
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?