USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Karagümrük Gaziantep FK maçı saat kaçta? İşte maç önü notları

Fatih Karagümrük, Süper Lig'in 23. haftasında bugün Gaziantep'i konuk edecek. Ligin 22. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile 0-0 berabere kalan Karagümrük, topladığı 31 puanla 8. sırada yer alıyor.

Karagümrük Gaziantep FK maçı saat kaçta? İşte maç önü notları
03-02-2021 18:24
Google News
Kırmızı-siyahlı ekipte herhangi bir cezalı oyuncu bulunmazken, Koray Altinay, Emiliano Viviano ve Lucas Biglia Gaziantep müsabakası öncesi ceza sınırında bulunuyor. İşte karşılaşma öncesi istatistikler ve canlı yayın bilgileri
Geçen hafta evinde Galatasaray'a 2-1 yenilen Gaziantep ise 23. haftaya 35 puan ve averaj farkıyla 6. sırada girdi.

KARAGÜMRÜK GAZİANTEP FK MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Karagümrük Gaziantep FK maçı Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki mücadele saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Karagümrük'ün 11'i: Aykut, Koray, Roco, Biglia, Borini, Ndao, Balkovec, Campi, Castro, Ademi, Bertolacci

Gaziantep FK'nın 11'i: Günay, Djilobodji, Toşça, Jefferson, Güray, Olkowski, Oğuz, Mirallas, Maxim, Rashid, Dicko

İSTATİSTİKLER

Bugüne kadar Fatih Karagümrük ile Gaziantep FK arasında oynanan tek maç bu sezon Süper Lig'in ilk yarısında 2-2 berabere bitmişti. Evinde oynadığı son üç Süper Lig maçının ikisini kaybeden Fatih Karagümrük, sezonun ilk yedi iç saha karşılaşmasında yenilgi almamıştı. Son iki deplasman maçında puansız ayrılan Gaziantep FK, daha önceki 12 dış saha karşılaşmasının sadece birini kaybetmişti. Bu sezon Süper Lig'de oynadığı bütün iç saha maçlarında gol sevinci yaşayan üç takımdan biri Fatih Karagümrük.

İstanbul takımlarına rakip olduğu son beş Süper Lig maçının dördünü kazanan Gaziantep FK, tek yenilgisini son karşılaşmada Galatasaray'dan aldı. 2020/21 Süper Lig sezonunda skor avantajı yakaladığı maçlarda Çaykur Rizespor ile birlikte en fazla puan kaybeden takım Gaziantep FK. Bu sezon Süper Lig'de üç gole katkı sağlayan Fatih Karagümrük stoperi Ervin Zukanovic, bu katkıların ikisini sezonun ilk yarısındaki Gaziantep FK karşılaşmasında yapmıştı.

Fatih Karagümrük'ün bu sezon iç sahada attığı son sekiz Süper Lig golünün beşinde Alassane Ndao'nun katkısı var. Gaziantep FK forması giyen Alexandru Maxim'in Süper Lig'de çektiği son 13 isabetli şutun sekizi gol oldu. Bu sezon Süper Lig'de yaptığı asistlerle takımına en fazla puan kazandıran iki oyuncudan biri, Gaziantep FK forması giyen Muhammet Demir.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?