USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Kamil Ocak meclisten çekildi

Kamil Ocak Stadyumu imar planı, yapılacak olan çalıştaydan sonra yeniden gündeme gelmek üzere Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden çekildi.

Kamil Ocak meclisten çekildi
19-02-2018 17:39
Google News
Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı dönem toplantısı yapıldı. Gaziantep kamuoyunun merakla beklediği Kamil Ocak Stadyumu imar planı başkan Fatma Şahin’in dediği gibi oldu. Daha önce Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından onaylanan, ancak gelen yoğun tepkiler üzerine başkan Fatma Şahin tarafından yeniden iade edilen Kamil Ocak Stadyumu imar planı meclisten geri çekildi.

 

Şehitkamil ilçesi İncilipır Mahallesi N38-C3, N38c-18c nazım imar paftalarında meydan, ticaret, ticaret, turizm ve konut alanı imar planı revizyonu çalıştaydan sonra yeniden gündeme gelecek. Meclis kararı ile daha önce onaylanan planla ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Kamuoyunda yanlış anlaşıldı. Biz de daha iyi anlatmak ve yanlış anlatılan planı yeniden görüşmek için iade ettik. Konuyla ilgili olarak sivil toplum örgütlerinin de katılacağı bir çalıştay düzenleyeceğiz. O çalıştayda görüş alışverişinde bulunulacak ve çıkacak sonuca göre yeniden plan hazırlanacak” demişti. Bunun üzerine meclisde gündeme gelen madde geri çekildi. Kararın geri çekilmesinin ardından Kamil Ocak Stadyumu da yeniden spor alanı olarak kaldı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?