USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kadınları hedef alan gaspçı yakalandı!

Gaziantep’te kadınları hedef alarak gaspçılık yapan A.Y. isimli bir şahıs emniyet güçleri tarafından yapılan çalışmalar çerçevesinde yakayı ele verdi.

Kadınları hedef alan gaspçı yakalandı!
28-06-2018 10:24
Google News
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre Sarıgüllük Mahallesi, Egemenlik Bulvarı üzerinde bir kadının arka cebinden telefonunu alarak kaçan A.Y isimli gaspçı yakalandı. Yapılan tahkikatte gaspçının daha önce aynı yöntemle kadınları hedef alarak 8 adet telefon gasp ettiği ortaya çıktı.

Konuya ilişkin olarak şu açıklama yapıldı:

İlimiz Şehitkamil İlçesi, Sarıgüllük Mahallesi, Egemenlik Bulvarı üzerinde, bir bayan mağdurun arka cebinde bulunan cep telefonunun kapkaç yapmak suretiyle çalınması olayı ile ilgili; A.Y. isimli şüpheli şahıs ekiplerimizin başarılı çalışmaları sonucu yakalandı. Olayın aydınlatılması için yapılan çalışmalar neticesinde A.Y. isimli şahsın farklı tarihlerde bayanları hedef alarak 8 adet daha cep telefonunu kapkaç yapmak suretiyle çaldığı tespit edildi. Olayda kullanılan plakasız bir adet motosiklete de el konuldu.

Bahse konu olaylar hakkında yapılan tahkikatlar neticesinde A.Y. isimli şüpheli şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?