USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Japonya'dan Hindistan mutasyonuna karşı yeni önlem

Japonya'da hükümet, Covid-19'un daha bulaşıcı olduğu belirtilen Hindistan mutasyonunun ülkedeki yayılışını engellemek üzere, varıştan önceki 14 gün içinde Bangladeş, Maldivler ve Sri Lanka'da bulunanlara yönelik sınır tedbirlerinin sıkılaştırılacağını açıkladı.

Japonya'dan Hindistan mutasyonuna karşı yeni önlem
19-05-2021 13:31
Google News

Japonya hükümeti, korona virüsün daha bulaşıcı olduğu belirtilen Hindistan mutasyonunun ülkedeki yayılışını engellemek üzere ek tedbirler aldı. Bu kapsamda varıştan önceki 14 gün içinde Bangladeş, Maldivler ve Sri Lanka'da bulunanlara yönelik karantina tedbirleri sıkılaştırıldı. Yarın itibariyle yürürlüğe girecek uygulama doğrultusunda, ikamet statüsüne sahip olsalar bile Bangladeş ve Maldivler'de kalan yabancı uyrukluların ülkeye girişinin askıya alınacağı öğrenildi.

Japonya Dışişleri Bakanlığı özel koşullar altında girişine onay verilmiş olan kişilerin uygulamadan muaf tutulacağını açıkladı. Ayrıca, daimi ikamet statüsüne sahip yabancı uyruklular ve aileleri ile Japon vatandaşlarının eş ve çocuklarının da Perşembe gününe kadar yeniden varış izni ile ülkeden ayrılmaları durumunda uygulamadan muaf tutulan gruba dahil olacağı belirtildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?