USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İşte yılın annesi...

Gaziantep Akdemir Beko Bayisi, yılın annesi etkinliği düzenledi. Etkinlik kapsamında Gaziantep ilinin yılın annesi ödülünü Ülger Kürşat kazandı.

İşte yılın annesi...
06-05-2016 16:31
Google News
Etkinlikte konuşma yapan Gaziantep Akdemir Beko bayisi yöneticisi Halit Durmuş, 32 ilde 42 bayilikte Anneler günü etkinliği oluşturduklarını söyledi. Gaziantep ilinde yılın annesi ödülünü almaya hak kazanan Ülger Kürşat’a Beko bayisinde düzenlenen törenle Beko bulaşık makinesi hediye edildi.

Beko’nun geleneksel olarak düzenlediği yarışmada ‘Yılın Annesi’ olarak bu yıl Gaziantepli Ülger Kürşat seçildi. 

Beko’nun seçmelerini 30 ilde bayileri aracılığıyla toplam 46 noktada gerçekleştirdiği, geleneksel Yılın Annesi yarışması sonuçlandı. Yarışmada yıl Ülger Kürşat, Yılın Annesi seçildi. Gaziantep’te Yılın Annesi ödülünü almaya hak kazanan Ülger Kürşat’a Beko bayisinde düzenlenen törenle Beko bulaşık makinesi hediye edildi. Beko, bu yıl da annelere sunduğu akıllı çözümlerle, onların yanında olduğunu gösterdi.

’"

2004 yılından beri organizasyonunu Beko’nun üstlendiği Yılın Annesi seçmelerine, gerçekleştirildiği illerde gerek bayiler gerekse tüketiciler tarafından büyük ilgi gösteriliyor.

Yılın Annesi organizasyonunda yer almak isteyen adaylar, bulundukları ildeki Beko bayilerine giderek burada bir anket formu dolduruyor ya da tanıdıkları tarafından aday gösteriliyor.

Beko bayilerinde toplanan anket formları, illerdeki kadın dernekleri, vali, belediye başkanı, emniyet müdürü gibi üst düzey yetkililer ile Beko bayi ve yöneticilerinde oluşan Yılın Annesi değerlendirme Kurulu tarafından değerlendiriliyor ve her yıl için Yılın Annesi bu şekilde seçiliyor.

’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?