USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

İŞTE YENİ GAZİANTEP

Büyükşehir Gaziantepspor’da beklenen gün geldi çattı. Mavi-Beyazlı ekipte bugün yapılacak olan kongreye tek aday olarak giden Adil Konukoğlu, yönetim listesini tamamladı.

İŞTE YENİ GAZİANTEP
15-06-2017 11:52
Google News
Konukoğlu’nun listesinde Gaziantep’in her kesiminden önemli isimler bulunuyor. Bugünkü kongrede takımın adı Gaziantep Futbol Kulübü, renkleri ise Kırmızı-Siyah-Beyaz olarak değişip hedef Süper Lig olarak belirlenecek.  Konukoğlu’nun listedeki en büyük sürpriz ise CHP Gaziantep Eski Milletvekili Mehmet Şeker, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu ve Tat Kimya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Selim Memiş’in yer alması oldu.

LİSTEDE BÜYÜK SÜRPRİZ

30 kişiden oluşacak olan yönetim kurulu üyeri arasında sürpriz isimler yer alıyor. Konukoğlu’nun listesinde en büyük sürprizi ise CHP Gaziantep Eski Milletvekili Mehmet Şeker, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu ve Tat Kimya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Selim Memiş yaptı. Öte yandan listedeki bir diğer sürpriz isim ise 1978-1979 ve 1979-1980 yılları arasında Gaziantepspor’un kalesini koruyan Yusuf Demsoy’un oldu.

YÖNETİMDE 2 KADIN ÜYE

Başkan adayı Adil Konukoğlu yönetim listesinde iki kadın üyeye de yer verdi. Adil Konukoğlu, TOBB Güneydoğu ve Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hülya Akkaya ve  TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Filiz Evran’ı listesine dahil etti.

KAPLAN VE AKINAL’DA LİSTEDE

Mevcut başkan Osman Toprak’ın yönetiminde bulunan Fahrettin Kaplan ve Cevdet Akınal’ın da Adil Konukoğlu’nun listesinde yer aldı. Konukoğlu ayrıca listesine Gaziantep sanayisinin önemli isimleri haline gelen Celal Kadooğlu, Mahmut Ziylan, Hanifi Şireci, Halit Acar, Ahmet Tiryakioğlu, Haluk Kalyoncu, Hakan Aslansoy ve Erhan Özmen gibi isimlerin de listede kendine yer bulanlar arasında.

80 YENİ ÜYE

Listesini tamamlayan Adil Konukoğlu, kulübe üye olmayan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 80 kişiden oluşan bir listeyi üye işlemlerinin tamamlanmasıiçin kulübe gönderdi. Mevcut yönetim ise bu gönderilen listeyi olağanüstü toplantıda kulübe üye yaparak yeni yönetime girecek olan üyelerin önünü açtı.

İşte Adil Konukoğlu’nun yönetim kurulu listesi;

Adil Konukoğlu

Settar Konukoğlu

Mustafa Topçuoğlu

Beyhan Hıdıroğlu

Celal Kadooğlu

Ahmet Tiryakioğlu

Halit Acar

Fahrettin Kaplan

Cevdet Akınal

Mehmet Şeker

Erhan Özmen

Hanifi Şireci

Cihan Koçer

Hülya Akkaya

Mustafa Çakmak

Selami Memiş

Gökhan Çeliktürk

Murat Güneri

Yusuf Demsoy

Filiz Evran

Hakan Aslansoy

Haluk Kalyoncu

Mahmut Ziylan

Ömer Küsbeoğlu

İhsan Akyol
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?