USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

İşte istifanın perde arkası!

Büyükşehir Gaziantepspor Kulüp Başkanı Osman Toprak, Altınordu maçının devre arasında soyunma odasında futbolculara patladı.

İşte istifanın perde arkası!
07-11-2016 12:05
Google News
Büyükşehir Gaziantepspor, Pazar günü Altınordu karşısında 4-1’lik bir yenilgi alırken, Başkan Osman Toprak’ın en fazla canını acıtan ilk yarım saatte kalelerinde 3 gol birden görmüş olması oldu.

 TOPRAK: BU NASIL BİR TERBİYESİZLİK

 3-0 biten ilk yarının sonunda soyunma odasına inen Başkan, önce teknik direktör Bülent Bölükbaşı’na, "bu takım nasıl gol atacak?" diye sert tepki gösterdi. Başkan daha sonra da futbolculara, "Ne bu haliniz? 25 dakikada 3 gol yediniz. Bu nasıl bir terbiyesizlik. Biz bu kadar aciz bir takım mıyız? Çabuk toparlanın" konuşması yaptı.

 BÖLÜKBAŞI: ONLARA KIZMAYIN, SUÇ BENİM

 Osman Toprak’ın bu tepkisi üzerine araya giren teknik direktör Bülent Bölükbaşı, “Onlara kızmayın başkan, bana kızın. Benim hatam” diyerek başkanı sakinleştirmeye çalıştı. Yaşanan bu diyaloğun ardından başkan ikinci yarıyı izlemeden Kamil Ocak Stadı’nı terk etti. 

90 dakika sonunda 4-1 kaybedilen maçın sonunda istifa eden Bülent Bölükbaşı, soyunma odasında öğrencileriyle vedalaşıp helallik aldı.

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?