USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

İLK İMZA EROL CAN’DAN

Yeni sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen Gaziantep Basketbol, transfer çalışmalarına hız verdi. Kırmızı-Siyahlı temsilcimiz Medicalpark Trabzonspor’un 26 yaşındaki tecrübeli guardı Erol Can Çinko ile anlaşmaya varırken eski oyuncusu Can Uğur Öğüt ile de söz kesti.

İLK İMZA EROL CAN’DAN
28-06-2017 09:45
Google News
EROL CAN GAZİANTEP BASKETBOL’DA

Ülkemizi ve şehrimizi FIBA Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Gaziantep Basketbol,  yeni sezonun kadrosunu kurmak için kolları sıvadı. Altan Erol, Alper Özcan gibi oyuncular ile yollarını ayıran Kırmızı-Siyahlı temsilcimiz iç transferde, geçtiğimiz sezonu Karadeniz temsilcisi Medicalpark Trabzonspor’da geçiren Erol Can Çinko ile 1 yıllık anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz sezon30 maçta forma giyen 26 yaşındaki başarılı oyuncu, 6,1 sayı ortalaması 0,8 asist ve 1,0 ribaunt ortalaması ile oynadı.

CAN YENİDEN YUVADA

Yerli rotasyonu genişletmek isteyen Stefanos Dedas yönetimindeki Gaziantep Basketbol, geçtiğimiz sezonu Acıbadem’de geçiren eski oyuncusu Can Uğur Öğüt ile de söz kesti. Acıbadem’de olan alacaklarını tahsil etmek için yoğun çaba sarf eden genç oyuncunun önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?