USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İhtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı

Gaziantep Birlik Vakfı Hanımlar Komisyonu ve Genç Birlik Hanımlar Komisyonu’nun birlikte yürüttüğü proje kapsamında maddi sıkıntı yaşayan ailelere gıda yardımında bulunuldu.

İhtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı
17-10-2018 15:42
Google News
Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), 16 Ekim gününü Dünya Gıda Günü olarak kabul ediyor. Gaziantep Birlik Vakfı Hanımlar Komisyonu ve Genç Birlik Hanimlar Komisyonu’ nun birlikte yürüttüğü proje kapsamında Dünya Gıda Günü’nde maddi sıkıntı yaşayan ailelere gıda yardımında bulunuldu.

Türkiye genelinde de her yıl 16 Ekim günü çeşitli gazete, dergi, radyo ve televizyon kanallarında, okullarda, sempozyumlarda, çesitli sivil toplum örgütlerinin organize ettigi etkinliklerde bu konulara dikkat çekiliyor.

Gaziantep Birlik Vakfi Hanımlar Komisyonu ve Genç Birlik Hanimlar Komisyonu’ nun birlikte yürüttüğü proje kapsamında maddi sıkıntı yaşayan ailelerin gıda ihtiyaclarını karşılayamadıkları için çoçukları ile birlikte birçok şeyden mahrum kaldığı, sağlıklı ve düzenli beslenemedikleri için çeşitli sağlık problemleri yasadıklarına dikkat çekiliyor.

Ayrıca gelişmemiş ülkelerde açlık nedeni ile milyonlarca insanin hayatını kaybettiğine dikkat çekmek, israfı önlemeyi ve paylaşmayı teşvik etmek amacı ile Gaziantep’in Şehitkamil ve Şahinbey ilçelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunuldu.

’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?