USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Hüseyin Kalpar, Elazığspor ile anlaştı

Gazişehir Gaziantep karşılaşması sonrası görevine son verilen Mehmet Altıparmak’ın yerine Elazığspor teknik direktörlüğüne tecrübeli teknik adam Hüseyin Kalpar getirildi.

Hüseyin Kalpar, Elazığspor ile anlaştı
07-11-2017 16:59
Google News
TFF 1.Lig’in 10. haftasında oynanan Gazişehir Gaziantep karşılaşması sonrası görevine son verilen Mehmet Altıparmak’ın yerine tecrübeli teknik adam Hüseyin Kalpar getirildi.

62 yaşındaki teknik adamla İstanbul’da bir araya gelen transfer komitesi, tecrübeli hocayla el sıkışarak her konuda anlaşma sağladı. Sezon sonuna kadar anlaşma sağlanan Hüseyin Kalpar’ın 8 Kasım Çarşamba günü Elazığ’a geleceği ve düzenlenecek törenle resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın Perşembe günü takımla birlikte ilk antrenmanına çıkması bekleniyor.Türk futbolunun en tecrübeli teknik adamlarından birisi olan Hüseyin Kalpar son olarak bu sezon memleketinin takımı Gazişehir Gaziantepspor’u çalıştırmış ancak 7. hafta sonunda yönetimle karşılıklı anlaşma sağlayıp yollarını ayırmıştı.

Elazığspor kulübünden yapılan açıklamada: “Kulübümüz Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile sezonu sonuna kadar prensipte anlaşma sağlamıştır. Hüseyin Kalpar yarın Elazığ’a gelerek Yönetim Kurulumuzla son görüşmesini gerçekleştirecektir. Kamuoyuna duyurulur.” denildi. (Gaziantep27)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?