USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Heykel Kafası Mimarlık CEO'su Abdulkadir Akdemir, “Z kuşağı pırlantalı mücevheri tercih ediyor”

Türkiye'nin mücevherat sektöründeki gelişimi konusunda değerlendirmelerde bulunan Heykel Diamond CEO'su Abdulkadir Akdemi yapılan araştırmalara göre özellikle Z kuşağının pırlantalı mücevheri tercih ettiğini söyledi.

Heykel Kafası Mimarlık CEO'su Abdulkadir Akdemir, “Z kuşağı pırlantalı mücevheri tercih ediyor”
12-03-2021 19:01
Google News

Değerli eşya dediğimizde aklımıza; altın, pırlanta, mücevher, inci, gümüş gibi ürünler geliyor. Bu ürünlere hem iç pazarda hem dış pazarda ciddi bir rağbet gösteriliyor. Özellikle de kadınların daha çok kullanıldığı ürünler sevilerek satın alınıyor. Heykel Diamond CEO'su Abdulkadir Akdemir de Türkiye'nin yapılan yatırımlar sayesinde pazar payının doğru ivmelendiğini vurgulayarak yeni ürünlerin ortaya çıkışı ve farklı anlayışla sergilenen mücevherlerle birlikte sektör başarısının 2021 yılı ve gelecek senelerde de devam edeceğini söyledi.

Türkiye'nin aynı zamanda nitelikli mücevher fuarına ev sahipliği yaptığından dolayı yerli ve yabancı yatırımların bir araya gelebildiğini ifade eden Abdulkadir Akdemir , “Türkiye'de düzenlenen fuar dünya 5'incisi. Fuarın merkezi ise İstanbul. Fuar sayesinde yerli ve yabancı pek çok yatırımcı bir araya geliyor. Düzenlenen organizasyon sayesinde binlerce kişi fuara katılım gösteriyor. Ülkemizde her sene genellikle mücevher fuarı yapılıyor. Fuar sayesinde Türkiye'nin mücevher konusunda bir kez daha ne kadar güçlü olduğu gösteriliyor” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?