USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

HEDEF İLK 2

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep’in teknik direktörü Erkan Sözeri, Ümraniyespor karşısında aldıkları galibiyetin kendileri adına önemli olduğunu söyledi.

HEDEF İLK 2
10-03-2018 09:24
Google News
Sözeri, Elazığspor deplasmanında 3 puan hedeflediklerini ve ilk 2 sıra içinde yer almak istediklerini dile getirdi.

 

“Hedefleri tekrar yeşerttik”

 

Ümraniyespor’un artılarını ve eksilerini biliyorduk. Bunun üzerine çalıştık. Önde baskıyla kapacağımız toplarla pozisyon oluşturmak istedik ve nitekim böyle de golü bulduk. Ümraniyespor, buralara hak ederek geldiğini gösterdi. Çok iyi mücadele ettiler. Biz taktik disipline sadık kaldık ve takım halinde çok iyi mücadele ettik. Hedefleri tekrar yeşerttik, adım adım gidiyoruz.

 

Ligdeki Elazığspor maçı hakkında…

 

Elazığspor deplasmanı her zaman için zor olmuştur. Ümraniyespor’u yenmişlerdi. Bizim ligde takımlar birbirine denk görünüyor. Gaziantepspor ve Manisaspor eksik kaldılar. Kimin ne yapacağı belli değil. O kadar keyifli ve çekişmeli bir lig oluyor. Elazığspor maçı da zorlu olacak. Biz, hedeflerimiz doğrultusunda puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz.

 

Gazişehir Gaziantep ilk 2 içinde olacak mı?

 

7.haftada göreve geldik. 14.sıradaydı takım. Öncelikle takımı ayağa kaldırmak istedik. Ayağa kaldırdıktan sonra alacağımız sonuçlar bizi nereye götürür diye bakacaktık. Ligin ikinci yarısına iyi başladık. Bazı maçları kaybettik. Tekrar kendimize geldik ve Ümraniyespor maçını kazandık. Hafta hafta hedef değişiyor. İlk 2 hedefimiz elbette var. Ama 2 maç kaybedince farklı oluyor. Yukarıdaki takımlarla maçlarımız var. Kendi işimizi kendimiz göreceğiz. İnşallah başarılı olacağız.

TELGRAF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?