USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Hedef büyük

Hedefini süper lig olarak belirleyen Gazişehir Futbol takımı ikinci yarı hazırlıklarına Antalya’da devam ediyor. İlk yarıda istediği başarıyı yakalayamayan temsilcimiz, ikinci yarıda hata yapmak istemiyor.

Hedef büyük
06-01-2018 09:31
Google News
Antalya’da ikinci yarı hazırlıklarına Antalya kampında devam eden kırmızı siyahlılar Sakaryaspor’la oynanan hazırlık maçında alınan 2-1’lik galibiyetle moral buldu. Futbolcuların oldukça hırslı ve istekli olması da dikkatlerden kaçmazken, yönetim de transfer çalışmalarına devam ediyor.

 

Teknik direktör Erkan Sözeri’nin oyuncuları ile birebir ilgilendiği kampta, güç ve moral depolayan temsilcimizde tüm oyuncular hocalarının gözüne girebilmek için büyük özveri gösteriyor. Kıran kırana geçen antremanlar, teknik heyetin de yüzünü güldürüyor. Takviye için de boş durmayan Gazişehir, 3 veya 4 oyuncu transfer yapacak. Teknik direktör Erkan Sözeri, alacakları oyuncuların direk oynayan ve takıma katkı sağlayacak isimler olacağını söyledi. İlk yarıda tespit ettikleri eksikliklere göre transfer yapacaklarını belirten Sözeri, “İstediğimiz sayıda transfer yapamasak bile kadromuz zaten çok iyi. Kadromuzun kalitesi ligdeki puan sıralamasında daha üst sıralarda yer alacak bir kadro. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirip, ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlanacağız. İkinci yarıda çok daha iyi bir Gazişehir seyrettirmek istiyoruz” diye konuştu.

 

Bu arada yönetim de teknik direktör Erkan Sözeri’nin tespitleri doğrultusunda oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor. Biran önce transferleri sonlandırıp ikinci yarıya hazırlanmak isteyen Gazişehir, süper lig hedefine ulaşabilmek için adeta bileniyor. İkinci yarıda çok daha farklı bir Gazişehir izlettireceklerini belirten futbolcular da, “Biz çok daha yukarılarda olmalıydık. Ancak bazen şanssızlık yüzünden puanlar kaybettik. Ancak ikinci yarıda daha az hata yapıp üst sıralara çıkacağız ve hedefimize ulaşacağız” ifadelerini kullandılar.

TELGRAF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?