USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

HEDEF 3 PUAN.. FAİK DEMİR’İN İLK MAÇI

Ligde Gazişehir Gaziantep karşısında kazanılan 3 puanı TFF tarafından silinen Gaziantepspor, bugün Elazığspor’a konuk olacak. 10 haftadır 3 puan hasreti çeken kırmızı-siyahlılar, zorlu deplasmandan galibiyetle dönüp, 3 puan orucunu bozmak istiyor. Hakem Çağatay Şahan’ın yöneteceği karşılaşma saat 13’de başlayacak.

HEDEF 3 PUAN.. FAİK DEMİR’İN İLK MAÇI
04-11-2017 10:48
Google News
HEDEF 3 PUAN

TFF 1. Lig’de sıkıntılı günler geçiren Gaziantepspor, bugün Elazığspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. TFF tarafından 3 puanı silinen kırmızı-siyahlılar, ligin 2. haftasından bu yana galibiyet hasreti çekiyor. Bu zorlu karşılaşma öncesinde ev sahibi Elazığspor 15 puanla 7’nci basamakta bulunurken,  Gaziantepspor ise 2 puanla 18. ve son sırada bulunuyor.

’"

FAİK DEMİR’İN İLK MAÇI

Zorlu maç öncesi Gaziantepspor’da takımın başına Gaziantepli hocalardan Faik Demir getirildi.  Teknik Direktör Bünyamin Süral ile yollarını ayıran Gaziantepspor yönetimi Elazığspor maçı öncesi takımı Faik Demir’e emanet ederken, yardımcılığına ise Vedat Özsoylu’lu getirdi. Süper Lig’den düştükten sonra zor günler geçiren konuk Gaziantepspor mali yükümlülüklerini yerine getirmediği için 3 puanı silinen 4 takım arasında bulunuyor. 

ÇAĞATAY ŞAHAN YÖNETECEK 

Öte yandan saat 13.00’da başlayacak zorlu maçı Manisa Bölgesi A Klasman hakemlerinden Çağatay Şahan yönetecek. Şahan’ın yardımcılıklarını Şanlıurfa Bölgesi’nden Mehmet Şahan Yılmaz ve İstanbul Bölgesi’nden Mehmet Emin Tuğral yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi yine İstanbul Bölgesi’nden Serkan Ergün olacak. Elazığ Atatürk Stadyumu’ndaki karşılaşma Beinsports Max 2’den ekranlara gelecek. MUSA BAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?