USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

HDP'li Gergerlioğlu ve FETÖ medyası Elif Ersoy için seferber oldu

Terör örgütü üyeliği suçundan 8 yıl 9 ay hapis cezası almış sözde “gazeteci” Elif Ersoy için HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu ve FETÖ’nün yayın organı BOLD Medya mağduriyet haberleriyle seferber oldu.

HDP'li Gergerlioğlu ve FETÖ medyası Elif Ersoy için seferber oldu
07-04-2022 01:58
Google News

Genel yayın yönetmenliğini Elif Ersoy'un yaptığı “Yürüyüş” dergisi teröre açık destek vermesiyle bilinen bir yayın organı. 

Polisimizin şehit edildiği olaya karışan DHKP-C'li teröristi de İBB'ye almışlarPolisimizin şehit edildiği olaya karışan DHKP-C'li teröristi de İBB'ye almışlar

DHKP-C'nin sözde İstanbul Anadolu bölge sorumlusu itirafçı oldu, çarpıcı bilgiler verdiDHKP-C'nin sözde İstanbul Anadolu bölge sorumlusu itirafçı oldu, çarpıcı bilgiler verdi

TERÖRİSTLERE “DÜNYANIN EN MASUM İKİ KADINIDIR!” MANŞETİ

“Yürüyüş” dergisi 2016’da Bayrampaşa’da polislere el bombası ve silahla saldıran ve polisler tarafından etkisiz hale getirilen DHKP-C’li teröristler Çiğdem Yakşi ve Berna Yılmaz için “Dünyanın en masum iki kadınıdır!” manşeti atmıştı.

Daha önce "canlı bombalar" listesinde yer alan ve 2015'te İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne silahlı saldırı düzenlerken öldürülen terörist Elif Sultan Kalsen için dergide “kürt halkının muzaffer kızı” ifadesi kullanıldı.

HDP'Lİ GERGERLİOĞLU: GAZETECİLİK SUÇ DEĞİLDİR

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu teröristlerin sözcüsü Elif Ersoy'u mağduriyet kılıfıyla savunarak "Tek kişilik hücredeyim. Gazete, radyo, su ısıtıcısı verilmiyor. Adil olmayan bir yargılama ile ceza yiyen bir gazeteciyim. Gazetecilik suç değildir. Yatarım bittiği halde Yargıtay onamadı çıkamıyorum. Sesime ses olun." ifadelerini kullandı.

HDP'Li Gergerlioğlu’nun 'Kürt olduğu için hastaneye götürülmedi' yalanına CTE'den tepkiHDP'Li Gergerlioğlu’nun "Kürt olduğu için hastaneye götürülmedi" yalanına CTE'den tepki

Gergerlioğlu'nun Meclis'i provoke etmesine izin verilmedi: Şehitlerin iki eli yakanda...Gergerlioğlu'nun Meclis'i provoke etmesine izin verilmedi: Şehitlerin iki eli yakanda...

FETÖ MEDYASINDAN TAM DESTEK

FETÖ’nün yayın organı BOLD Medya da Elif Ersoy'un sosyal medyada sesi olma görevini üstlenerek 4,5 yıldır cezaevinde olan Ersoy'un davasını paylaştı.

ADALET BAKANLIĞI, CEZAEVLERİYLE İLGİLİ HABER VE İDDİALARI ÖZEL EKİPLE TAKİP EDİYOR

Adalet Bakanlığında oluşturulan özel ekip, cezaevlerinin koşullarına, hükümlü ve tutukluların sağlık durumlarına ilişkin sosyal medyadan yapılan paylaşımları ve basında yer alan haberleri sürekli takip ediyor.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın talimatıyla, cezaevleriyle, hükümlü ve tutuklularla ilgili iddiaların takip edilmesi, bu iddiaların doğruluğunun araştırılması amacıyla özel ekip oluşturuldu.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği görevlilerinden oluşan özel ekip, sosyal medya paylaşımlarını ve basında yer alan haberleri tarıyor.

Haberlerde ve paylaşımlarda yer alan iddialar, ilgili cezaevi yönetimlerine iletiliyor. Buradan gelen cevaplar kısa süre içinde yazılı açıklamaya dönüştürülerek kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi sağlanıyor.

Ayrıca ekip, PKK, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile diğer terör örgütleri tarafından algı oluşturmaya yönelik ortaya atılan iddiaları da tespit ediyor. Terör örgütlerinin kamuoyunu yanlış yönlendirmeye ilişkin iddialarının gerçek dışı olduğu, açıklamalarla ortaya konuluyor.

BAKAN BOZDAĞ, İDDİALARIN ASILSIZ OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ankara Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndaki iftar programında, infaz koruma memurlarının, cezaevi yönetimlerinin iftiralarla karalanmaya çalışıldığına dair haberlerin hemen hemen her gün yapıldığına belirtmişti.

Bozdağ, Adalet Bakanlığında tüm haberleri takip eden bir ekip kurduklarını belirterek, "Anında inceliyor ve bu haberlerle ilgili ne kadar doğru ne kadar eğri, bunları şeffaf bir şekilde Ceza Tevkifevleri Genel Müdürlüğümüzün sitesinde yayınlıyoruz ve kamuoyuna ilan ediyoruz. Şu ana kadar yapılan incelemelerde ortaya atılan iddiaların asılsız olduğu, tamamen ortaya çıkmış durumda. Neredeyse yüzde 100'ü asılsız çıktı." ifadelerini kullanmıştı.

ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?