USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

HATA YAPMA LÜKSÜMÜZ YOK

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü’nün Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, yabancı oyuncu konusunda dikkatli davrandıklarını belirterek hata yapma lükslerinin olmadığını dile getirdi.

HATA YAPMA LÜKSÜMÜZ YOK
05-07-2017 09:30
Google News
Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü’nün Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, yabancı oyuncu konusunda dikkatli davrandıklarını belirterek hata yapma lükslerinin olmadığını dile getirdi. Kalpar, dün yapılan antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, “ Bu ligde yabancı oyuncularıda kaliteli olarak iyi tutturursan ve takıma verim sağlayan yabancı oyuncular olursa işiniz kolaylaşır. Bunun için fazlasıyla izlenen ve görülen oyuncuları almaya çalışıyoruz” dedi.

SEZON BAŞLARI ZOR GEÇER

Sezon başlarının her zaman zor geçtiğini dile getiren tecrübeli teknik adam, “Sıcak havada çalışmak hiç kolay olmuyor ama ne olursa olsun işimiz bu. En iyi şekilde çalışmamızı sürdürüyoruz. İlk etap kamp çalışmalarımıza Gaziantep’te başladık. İkinci etap kamp çalışmasına  ise Topuk Yaylası’nda devam edeceğiz. İyi çalışıyoruz. Şu an aramızda genç oynucularımızda var. Tabi tam manasıyla takımımızı daha ortaya koyamadık. İnanıyorumki en yakın zamanda alacağımız oyuncularlada takım halinde Topuk Yaylası’nda çalışırız. Sabah ve akşam çalışmalarımız devam ediyor. Sağlık kontrolünü burada olan arkadaşlarla bitireceğiz. Sonrasında katılanlar yine sonradan sağlık kontrollerinden geçecek. Şu anda takımın ortaya koyduğu gayretten ve ortamdan memnunum” dedi.

ASIL HEDEF TOPUK YAYLASI

Özellikle yabancı oyuncu konusunda mümkün olduğu kadar az hata yapma şanslarının olduğunu söyleyen Hüseyin Kalpar, “ Hata yapmamak için büyük bir gayret içerisindeyiz. Bu ligde yabancı oyuncularıda kaliteli olarak iyi tutturursan ve takıma verim sağlayan yabancı oyuncular olursa işiniz kolaylaşır. Bunun için fazlasıyla izlenen ve görülen oyuncuları almaya çalışıyoruz. Tabi her istediğimiz oyuncuyuda alamayabiliyoruz. Ekonomik yönden, artı oyuncunun istememesi söz konusu olabiliyor veya mukavelesi devam ediyor olabiliyor ama ne olursa olsun bildiğimiz oyuncuları tercih etmeye çalışıyoruz. İnanıyorumki onlarda buraya katkı sağlayacaklardır.  Belki bir kaç kişi bu kamp döneminde bitebilir. Ama bizim asıl hedefimiz Topuk Yaylası’ndaki kampımız olacaktır. Burada 25 kişiyiz şu anda daha fazlalaşadabilir. Burdan Topuk Yaylası’na giderken biraz azalabiliriz” dedi.

HERŞEY SAHADA BELLİ OLUR

Maçların başlamasıyla hedeflerinin de belli olacağını dile getiren Kalpar, “Tabi bende bir Gaziantepli olarak Gaziantep’te bir takımın Süper Lig’de olmasını arzu eden ve isteyenlerdenim. şu an iki takımda aynı kategoride oynayacak. Bu şehir açısından çok doğru birşey değil. Birinin çıkması ve Süper Lig’de olması gerekiyor. Bizde bu hedefler doğrultusunda büyük gayretler içerisindeyiz. Tabi bu çalışmalar başkanımızla, yönetim kurulu ve bütün şehirle olabiliyor. Bütün şehir bu konuda kenetlenirse bizlerde yanlış yapmazsak konan hedefi yakalayabiliriz. Bir tek hedef var lige çıkmak. İnşallah bunu gerçekleştirebiliriz. Ama bu bildiğiniz üzere söylemle olmuyor, icraatla oluyor. Maçlar başladığı zaman alınan neticelerle oluyor. İnanıyorumki inşallah hep beraber bu güzellikleri yaşarız” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?