USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Halk Sandığa Büyük İlgi Gösteriyor!

Güneydoğu’da halk 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ne büyük ilgi gösteriyor. Oy verme işleminin 07.00’da başladığı bölge illerinde halk sandığa gitmeye başladı. Diyarbakır ve merkez ilçelerinde halkın yoğun bir şekilde sandığa gittiği görüldü.

Halk Sandığa Büyük İlgi Gösteriyor!
01-11-2015 10:13
Google News
Doğu’da oy verme işlemi batı illerine göre bir saat erken başladı ve bir saat daha erken sona erecek. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Kars, Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, Muş, Ordu, Rize, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Bayburt, Batman, Şırnak, Ardahan, Iğdır ve Kilis ile bu illerde bulunan ceza infaz kurumlarında saat 07.00’da oy verme işlemenin yapılacağını açıklamıştı. Bu iller dışında kalan yerlerde ise oy verme işlemi saat 08.00- 17.00 saatleri arasında yapılacak. 

Diyarbakır’da oy verme işleminin başlamasının ardından vatandaşlar, sandıklara giderek oylarına kullanmaya başladı. Güneşin doğuş saati olan 06.36’dan 24 dakika sonra sandık başında olan vatandaşlar oldu. Sandık başında görevli olan vatandaşlar ise gün aydınlanmadan görevlerinin başında oldu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?