USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Günlük Yemek ve Gıda Yardımı

Uşşaki Vakfı Gaziantep Şubesi, devamlı yaptığı yemek yardımının yanında gıda yardımı da yaparak Ramazan’da yoksul ailelerin yüzünü güldürüyor.

Günlük Yemek ve Gıda Yardımı
12-07-2015 15:07
Google News
Gaziantep’te her gün düzenli olarak yoksul ailelere yemek dağıtan Uşşaki Vakfı, faaliyetlerini Ramazan ayında da sürdürüyor. Yoksul ailelere, Ramazan ayına özel yemek yardımının yanında gıda yardımı da yapıyor. Uşşaki Vakfının 20. kuruluş yıl dönümünde de hayırseverlerin destekleriyle yoksul insanların yüzünü güldürmeye devam ettiklerinin söyleyen Vakıf Müdürü, Ömer Yetişkin, “Vakfımıza yardımda bulunan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Uşşaki Vakfı olarak şu anda 410 aileye, 2 bin 400 kişiye haftanın yedi günü yemek sunduklarını söyleyen Uşşaki Vakfı Gaziantep Şubesi Müdürü Ömer Yetişkin, “Bunların yanında çeşitli gıda paketleri kahvaltılık ürünleri de vermekteyiz. Yoksul ailelerimizin bayramlık şekerlerine kadar hazırladık. Yani Ramazan Bayramını tüm yoksullarımızla bayramın en güzelini yaşamak için hayırseverlerin destekleriyle onları sevindirmeye devam ediyoruz. Bu günde vakfımızın, hayırseverlerin destekleriyle yoksul insanları iyi tespit edip onların hayırlarını tam hedefine ulaştırmaktır. Vakfımızın çok sistemli çalışmasıyla sizlerin de gördüğünüz gibi yoksul ailelerimize yardım ederken izdihama müsaade etmiyoruz. İftar sofralarını süslediğimiz gibi sahurda ada vereceğimiz kahvaltılıklarla daha rahat oruç tutmalarına vesile oluyoruz. Et haşlama, bulgur pilavı ayrıca yanında kahvaltılık olarak reçel ve çay veriyoruz. Bu gün de yine yemeğimizin yanında yarım kilo çay ile bir kavanoz reçel vererek onların sahurda sofralarını şenlendirerek gurur duyuyoruz. Yaklaşan kadir gecemiz ver mübarek ramazan bayramımızın tüm İslam alemine huzur bereket ve selamet getirmesini yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz” ifadelerini kullandı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?