USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gümüşhanespor Başkanı Vahit Olgun: “Gümüşhanespor'u güzel günler bekliyor”

Gümüşhanespor Başkanı Vahit Olgun, kulübün kötü günleri geride bırakacağını söyleyerek, “Zor günleri yavaş yavaş geride bırakıyoruz. Şimdi bir forma kampanyamız başlıyor. İnanıyorum ki 129 bin forma satılacaktır. Gümüşhanespor'u güzel günler bekliyor” dedi.

Gümüşhanespor Başkanı Vahit Olgun: “Gümüşhanespor'u güzel günler bekliyor”
03-12-2020 23:41
Google News

2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve sezona oldukça sancılı başlayan Gümüşhanespor, transfer yasağının kalkmasının ardından yaptığı takviyelerle sezona devam etmişti. Lige eksi 3 puanla başlayan Gümüşhanespor'da eylül ayında göreve gelen Başkan Vahit Olgun, İhlas Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu.

“Ligin ilk maçına başkansız ve yönetimsiz çıktık”

Sezon başında kulübün büyük sorunlarla uğraştığını söyleyerek sözlerine başlayan Gümüşhanespor Başkanı Vahit Olgun, “Sezon başında kulübün başkanı, sporcusu yoktu, kulüp kapalı bir haldeydi. 20 Eylül'de sezon başlamadan önce, hemşehrilerimizin talepleri neticesinde kulübe sahip çıkmak üzere Gümüşhane'ye gittik. Ligin ilk maçına 20 Eylül'de başkansız ve yönetimsiz bir takım çıktı. 21 Eylül'de kongremizi yaptık ve kulübü ileriye taşımak için yola koyulduk. Futbolculara 9 milyon TL civarında borç vardı. Sigorta ve maliyeye 2,5 milyon TL civarında borç vardı. Esnafa borç vardı. Toplamda 12-12,5 milyon TL arası bir borç vardı. Gümüşhanespor'un önünü açmak için yoğun bir çalışma içine girdik. Transfer yasağı vardı, bunun kaldırılması için adım attık. Kamp yapmadan lige başladık. Geçen yıldan kalan 10 oyuncu ve altyapıdan isimlerle lige başladık. Transfer yasağını kaldırdıktan sonra takviye yaptık. İstenilen düzeyde lige başlayamadık. Hoca değişikliğine gittik ve kan değişikliğiyle yola devam ediyoruz. Korona virüs bizi de etkilemişti. İlk 11'de oynayan 6 futbolcumuz, 2 kalecimiz ve teknik ekibimizden yoksun şekilde ilerlemek zorunda kalmıştık. Şimdi yeni bir soluklanmayla ligi iyi bir noktada tamamlamak istiyoruz. Bunun için de bir çalışma içindeyiz” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?