USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

G.Saray başkan adayı Yiğit Şardan: Bu kadar aday çıktığına göre kulüpte her şey yolunda galiba

Sarı-Kırmızılılar'daki başkan adaylarından Yiğit Şardan, seçim süreci hakkında görüşlerini anlattı. Şardan, 'Herhalde geçmişte hiçbir kulübün bu kadar başkan adayı olmamıştır. Bu da güzel bir şey. Demokratik bir hizmet yarışına gireceğiz. Demek ki önceki yönetim

G.Saray başkan adayı Yiğit Şardan: Bu kadar aday çıktığına göre kulüpte her şey yolunda galiba
28-05-2021 20:31
Google News

Seçim heyecanı yaşayan Galatasaray'da başkan adaylarından Yiğit Şardan'dan, kulübün durumu ve kendi ekibi hakkında görüşlerini paylaştı.

Şardan'ın açıklamalarından satır başları:

"DEMEK Kİ İYİ İŞLER YAPTILAR"

"Bu kadar aday çıktığına göre bir önceki yönetim iyi şeyler yaptı herhalde, işler iyi. Galatasaray'ın çok fazla sorunu yok herhalde. O yüzden de herkes heyecanla bu işlere giriyor.

"DEMOKRATİK BİR YARIŞ OLACAK"

Herhalde geçmişte hiçbir kulübün bu kadar başkan adayı olmamıştır. Bu da güzel bir şey. Demokratik bir hizmet yarışına gireceğiz. Genel kurul kimi seçerse o gelecek ve Galatasaray'a hizmet edecek. Listemizde çok kişi var, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak olacak."

"UYKULARIM KAÇTI"

Heyecanı anlarım, hevesi o kadar anlayamıyorum. Çünkü ben aday olmaya karar verdiğimden beri geceleri uyku uyuyamamaya başladım. Zor bir dönemde başkanlık yapacak önümüzdeki dönem başkan. Ona rağmen bu kadar aday var. Allah hepsine kolaylık versin."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?