USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gönül Dağı’na sürpriz transfer! Senelerdir televizyon ekranında görünmüyordu

Birbirinden dokunaklı sahneleriyle seyir zevki yaşatan ve izleyenlerin duygularına hitap eden Gönül Dağı ailesine yeni bir üye daha katılıyor. Sımsıcak hikayesiyle kalpleri ısıtan Gönül Dağı projesine televizyon ekranlarından yıllardır uzak kalan İnan Ulaş Torun geliyor.

Gönül Dağı’na sürpriz transfer! Senelerdir televizyon ekranında görünmüyordu
07-04-2023 16:38
Google News

Üç sezondur TRT1 ekranında varlık gösteren Köprü Film imzalı Gönül Dağı ailesini zenginleştirecek bir transfer hamlesi yapıldı. Yıllardır herhangi bir dizi projesinde görünmeyen İnan Ulaş Torun, Gönül Dağı’nda sürpriz bir karakterle ekran başındakilerin karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Kurtlar Vadisi hakkında kimsenin duymadığı gerçek! Seyirciyi hayrete düşüren itirafKurtlar Vadisi hakkında kimsenin duymadığı gerçek! Seyirciyi hayrete düşüren itiraf

İlk oyunculuk tecrübesini 2015 – 2017 yılları arasında ATV’de yayına giren TMC imzalı Beyaz Gelincik dizisiyle kazanan İnan Ulaş Torun, Gönül Dağı’yla gümbür gümbür geliyor. Yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği Beyaz Gelincik dizisinde üstlendiği ‘Zeki’ karakteriyle geniş kitlelerin yakından tanıdığı bir isim haline gelen İnan Ulaş Torun’un Gönül Dağı’ndaki rolü belli oldu.

Kuruluş Osman 121.bölüm fragmanında dengeleri değiştirecek teklif! Kazanan ve kaybeden…Kuruluş Osman 121.bölüm fragmanında dengeleri değiştirecek teklif! Kazanan ve kaybeden…

Bir dönem Leyla ile Mecnun dizisinde sergilediği oyunculuk performansıyla ilgi odağına yerleşen İnan Ulaş Torun, Gönül Dağı’nda Kenan’ın kardeşi ‘Barış’ rolüyle ekran önüne çıkacak. Gönül Dağı’nın sürpriz transferi İnan Ulaş Torun,  Hayat Güzeldir, Halil İbrahim Sofrası, Bir Çocuk Sevdim, 6 Mantı, Bir Yusuf Masalı, Ne Münasebet ve Dostlar Mahallesi gibi yapımlarda da boy göstermişti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?