USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gökhan’dan ayrılık mesajı

Gaziantepspor‘da yaprak dökümü devam ediyor. Gökhan Değirmenci katıldığı bir radyo programında sözleşmesini feshettiğini duyurdu.

Gökhan’dan ayrılık mesajı
17-06-2017 14:37
Google News
Gökhan, “Süper Lig’de sık hoca değiştirilmesinin bir etki ettiğini düşünmüyorum. Sadece bir hava değişiyor, taktiksel anlamda bir katkı yapmıyor. Çünkü farklılığa adaptasyon uzun sürüyor. Ben istikrardan yanayım” derken “Biz de bu sezona geç başladık, hoca krizi vardı. Sonrasında kötü gitti işler, hoca değişti, toparlayamadık. İbrahim Üzülmez geldi daha sonra. Onunla nasıl oynamamız gerektiğini bulmuştuk aslında ama yollar kısa sürede ayrıldı. Bülent hocayla zaman zaman çıkışlarımız oldu ama aksilikler hep üste üste geldi ve malesef Gaziantepspor gibi bir kulüp lige veda etti. Arkadaşımızın intihar etmesi de takımı çok etkiledi” ifadelerini kullandı.

‘Sözleşmemi feshettim’


Takımdaki geleceği hakkında da konuşan Gökhan Değirmenci, “İkinci yarıda yabancı bir kaleci alındı, fazla şans bulamadım ve yönetime ayrılmak istediğimi söyledim. Onlar da şu anda anlayışla karşıladılar. Bugün itibariyle Gaziantepspor’dan ayrılmış bulunuyorum. Aldığım teklifler var. Hatta bir takımla bayağı da ilerlettik görüşmeleri. Bu işi de anlamıyorum, görüşülüyor, ikinci kez görüşelim diyorlar. Neyi görüşeceğiz. Buradayız, konuşalım işte.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?