USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Getir, İstanbul Maratonu’nun sponsoru oldu

Hizmet verdiği ülkelerde spora ve sporcuya desteğini sürdüren Getir, dünyada kıtalar arası koşulan tek maraton olma özelliğine sahip İstanbul Maratonu'nun sponsoru oldu.

Getir, İstanbul Maratonu’nun sponsoru oldu
28-10-2022 17:06
Google News
Hızlı teslimat sektörünün önde gelen şirketlerinden Getir, bu yıl 44'üncüsü 6 Kasım Pazar günü gerçekleşecek olan İstanbul Maratonu'nun e-ticaret sponsoru oldu. Getir, Nisan ayında da dünyanın önemli maratonlarından olan Schneider Electric Paris Maratonu'nun resmi sponsorluğunu üstlenmişti.

Sponsorluğa ilişkin açıklamada bulunan Getir Kurucu Ortağı Tuncay Tütek, “Maraton; azim, kararlılık, inanç ve sabır gerektirir. Yedi yıl önce başladığımız bu yolculukta aynı azim, inanç ve kararlılıkla koşuyoruz. İstanbul Maratonu Asya ile Avrupa'yı birleştiren tek maraton. İstanbul'da başladığımız bu maratona biz de bugün Asya, Avrupa ve Amerika olmak üzere 3 kıtada devam ediyoruz. Aramızdaki bu ortak noktalar sponsorluğumuzun anlamını ve mutluluğumuzu daha iyi açıklıyor” dedi.

Getirliler, kız öğrencilerin eğitimi için koşacak

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının desteklenerek yardımseverliğin teşvik edildiği İstanbul Maratonu'nda Getirliler de Türk Eğitim Vakfı (TEV) ile birlikte teknoloji alanında lisans eğitimi gören kız öğrenciler için ter dökecek. 200'ü aşkın Getirli, TEV bünyesinde oluşturulan “Teknolojide Kız Öğrencilere Destek Burs Fonu” için bağış toplayacak.

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?