USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GENEL MERKEZ ADAYLARDAN RAPOR İSTENDİ

Gaziantep’teki oy kaybını araştıran Ak Parti Genel Merkezi, milletvekili adaylarına SMS göndererek, oy kaybının nedenleri ve sahada karşılaştıkları problemlerle ilgili rapor istedi.

GENEL MERKEZ  ADAYLARDAN RAPOR İSTENDİ
13-06-2015 19:31
Google News
Gaziantep’teki 12 milletvekili adayının, pazartesi günü gönderecekleri rapora ne yazacakları merak konusu…

Genel seçimde Gaziantep’te yüzde 15 oy kaybeden Ak Parti, bu kaybın nedenlerini araştırıyor. Genel merkez, Gaziantep milletvekili adaylarına birer SMS göndererek, oy kaybı ile ilgili rapor istedi.

ŞENTOP İSTEDİ

Edinilen bilgiye göre, Ak Parti Seçim İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop imzasıyla 12 milletvekili adayına da gönderilen SMS’te, öncelikle yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür edildi. SMS’te, seçim döneminde sahada karşılaşılan sorunlar ve eksiklerle ilgili bilgi istenirken, hazırlanan raporun en geç 15 Haziran Pazartesi günü genel merkeze gönderilmesi istendi.

ADAYLAR RAPOR HAZIRLIYOR

Genel merkezin talebi üzerine, 12 milletvekili adayı raporlarını hazırlamaya başladı. Adayların, sahada karşılaştıkları sorunları tek tek rapor edecekleri, ayrıca vatandaşların şikayetlerini de belirtecekleri ifade edildi. Seçim çalışmaları sırasında, adayların karşılaştığı en önemli sorun olarak, belediyelerin kestiği imar cezaları gösterilmişti. Özellikle Güneş Mahallesi başta olmak üzere Şahinbey’in bir çok bölgesinde son 5 ay içerisinde kesilen imar cezaları, vatandaşın en büyük şikayeti olmuştu.

İL VE İLÇELER DE RAPOR HAZIRLIYOR

Ak Parti Genel Merkezi, seçimin hemen ardından, il ve ilçe teşkilatlarında da seçim sonuçlarıyla ilgili rapor istemişti. Genel merkezin, il ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra, milletvekili adaylarından gelecek raporu da dikkat alarak, Gaziantep’te radikal bir karar alabileceği konuşuluyor. 

MEHMET DEMİR/PUSULA GAZETESİ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?