USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Geleceğin yıldızları GFK’da yetişiyor

Türk Futbolunun kalkınması ve geleceğin yıldızlarını yetiştirmek için adeta futbolcu fabrikasına dönüştürülen Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Altyapısı, deneyimli teknik adam İsmail Acar’ın koordinatörlüğünde yeni yetenekleri keşfediyor.

Geleceğin yıldızları GFK’da yetişiyor
15-03-2018 09:50
Google News
Bu sezon şampiyonluk parolası ile yola çıkan Gazişehir Gaziantep FK’da, alt yapı ihmal edilmiyor. Kısa sürede 22 Teknik Direktör ile 300 kayıtlı sporcu barındıran Kırmızı-Siyahlılar, alt Yapıda atağa geçiyor. Gazişehir Futbol Kulübü Alt Yapı Tesislerinde kısa vadede 6 futbol sahası yaptırmayı amaçlayan Başkan Adil Sani Konukoğlu, adeta Futbolcu Fabrikası inşa etmek için düğmeye bastı. GFK Alt Yapı Tesislerinde uzun vadede Saha sayısı 12 olacak. Türkiye’de yeni bir Futbol modeli yaratan Kırmızı-Siyahlılar, GFK modelini akıllara kazıyor.

 

FUTBOLCULARA MODERN YATAKHANE

 

Alt Yapı Tesislerinde şu anda 60 kişilik modern bir yatakhane yaptıran Kırmızı-Siyahlılar, futbolcuların dinlenmesi ve istirahatı için her odaya iki yatak koyarak modern oda tesis ediyor.

’"

 

HER BRANŞTA MÜCADELECİ TAKIM

 

U 21 başta olmak üzere, U 19, U 17, U 16, U 15, U 14 ve U 13 takımları liglerde mücadele ederken, 12-11-9-8-7-6 ve 5 yaş grupları Futbol Okulu branşlarında hizmet veriyor.

 

GAZİANTEP’TE POTANSİYEL VAR

 

Futbolun Gaziantep’te geriye gittiğini ancak kentte potansiyel olduğunu ifade eden GFK Alt Yapı Koordinatörü İsmail Acar, “Her yaş kategorisinde kaliteyi yakalamamız lazım. Bunun için de görev yapan Antrenör arkadaşlarımız her yönüyle çalışıyor. Senin burada kültürün var, farkın var. Burası Doğu, sabah kahvaltı, öğlen yemek çıkıyor. Futbolcunun beslenmesi çok önemli. Futbolcuların malzemeleri bizden, formasından, ayakkabısından şortuna kadar her şeyi takıma yaraşır şekilde yapıyoruz. Okulları tarıyoruz, yeni yetenekleri arıyoruz.”

’"

 

MİLLİ TAKIMA FUTBOLCU GÖNDERMEYE BAŞLADIK

 

“Gaziantep yeniden Milli takıma futbolcu göndermeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Selahattin, Aydın ve Mustafa’yı Milli takıma gönderdik ve bu futbolcuları profesyonel yaptık. Bunların devamını önümüzdeki günlerde göreceksiniz hedefimiz A Milli takıma futbolcu göndermek.”

 

A’DAN Z’YE EĞİTİM

 

“GFK Alt Yapısı olarak futbolcularımıza Fizyoterapist eşliğinde çocuklara Testler yapacağız. İngilizce Dersler vereceğiz, futbolun dışında her türlü eğitimden geçireceğiz.”

’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?