USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Geleceğin yıldızı olarak gösterilen Emre Mor, şimdilerde oynayabileceği bir takım arıyor

Türk Milli Takımı'nda kendisini gösterip Dortmund'a transfer olan ve geleceğin yıldızları arasında gösterilen Emre Mor, şimdilerde takım bulamıyor. Menajer değişikliği yapan 24 yaşındaki futbolcu, ünlü futbolcuların da temsilciğini yapan Mino Raiola ile çalışmaya başladı

Geleceğin yıldızı olarak gösterilen Emre Mor, şimdilerde oynayabileceği bir takım arıyor
26-07-2021 13:06
Google News

La Liga ekiplerinden Celta Vigo ile bir yıl daha kontratı olan Emre Mor'u isteyen yok. Milli Takım'da çıktığı dönemde futbolseverlerin dikkatini çeken Emre, Dortmund'a transfer olarak adından söz ettirmişti. Sonrasında Almanya'da tutunamayan Emre, 13 milyon euroya Celta'nın yolunu tutmuştu ama orada da beklentileri karşılayamadı.

HİÇBİR YERDE TUTUNAMADI

2019 yazında kiralık olarak Galatasaray'a gelen Emre, adeta yokları oynadı. Ardından kış döneminde Yunan ekibi Olympiakos'a gitti ve orada da beklentileri karşılayamadı.

CELTA İSTEMİYOR

Yaz döneminde özel antrenörlerle çalışan Emre, ünlü menajer Mino Raiola'yı temsilcisi yaptı. Emre, yeni menajeriyle birlikte kendisine kulüp aramaya başladıklarını ifade etti. Ancak Emre'ye ne yurt içinden ne de yurt dışından bir isteyen yok.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?