USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gazişehir’de Teknik Direktör Koşukavak, yabancı oyuncu sorununa çözüm arıyor

Gazişehir’de Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, yabancı oyuncu fazlalığı nedeniyle düşünceli. Genç teknik adam, 5+1 kuralı nedeniyle eldeki yabancı oyunculardan bazılarını kulübede oturtacak.

Gazişehir’de Teknik Direktör Koşukavak, yabancı oyuncu sorununa çözüm arıyor
21-07-2018 11:48
Google News
Gazişehir’de Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, yabancı oyuncu fazlalığı nedeniyle düşünceli. Genç teknik adam, 5+1 kuralı nedeniyle eldeki yabancı oyunculardan bazılarını kulübede oturtacak. Koşukavak, Ermin Zec’in ardından 1 veya 2 yabancı daha ile yollarını ayırmayı düşünüyor.

TFF 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep yabancı kuralı sebebiyle sıkıntılar yaşıyor. Federasyonun aldığı 5+1 kuralı dolayısıyla Gazişehir, elinde bulunan yabancı futbolcuların bir kısmını tribünde oturtmak zorunda kalacak.

Yeni transferler, Poepon ve Seifeddin Chabbi’yle birlikte takımda bulunan yabancı sayısı 9’a çıkan Gazişehir, bazı oyuncuları göndermeye çalışıyor. Ermin Zec’e takım bulmasını söyleyen ve Afyon kampına götürmeyen Gazişehir’in en az iki futbolcuyla daha yollarını ayırması bekleniyor.

Diğer yandan iddialara göre Gazişehir’in geçtiğimiz sezon büyük umutlarla kadrosuna kattığı ve istenen başarıyı sergileyemeyerek Saint kulübüne kiralık gönderilen Nathan Kabasele de takımda düşünülmüyor.

Takımdan gönderilmesi planlanan 3. kişi ise Afyon kampı sırasında futbolcular hakkında raporlarını hazırlayan Yalçın Koşukavak’ın kararına göre belirlenecek.

Kaleci pozisyonuna yeni bir transfer yapmasına kesin gözüyle bakılan Gazişehir’in bu ismi de yerli oyunculardan seçmesi bekleniyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?