USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gazişehir’de keyifler yerinde

Deplasmanda Elazığspor’u yenerek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Gazişehir Gaziantep’te keyifler yerinde. Kırmızı siyahlılar son 10 haftada 8 galibiyet elde etti ve çıkışını sürdürdü.

Gazişehir’de keyifler yerinde
13-03-2018 09:38
Google News
Teknik direktör Erkan Sözeri’nin gelmesiyle birlikte yükselişe geçen Gazişehir Gaziantep gözünü Süper Lig’e dikti. Müthiş bir seri yakalayan kırmızı siyahlılar Denizli ve Giresun maçlarında mağlup olmuş ama yılmamıştı. Temsilcimiz önce Ümraniyespor sonra da deplasmanda Elazığspor’u yenerek, kaldığı yerden çıkışına devam etti.




BAŞKAN İYİ MOTİVE ETTİ

 

Alınan iki haftalık mağlubiyet sonrasında kulüp başkanı Adil Konukoğlu, takımın antrenmanını ziyaret etmişti. Yaptığı konuşmayla oyuncuları ve teknik heyeti motive eden Konukoğlu, takımın yeniden ayağa kalkmasını sağladı.




SÖZERİ ÇOK MUTLU




Gazişehir Gaziantep teknik direktörü Erkan Sözeri alınan galibiyet sonrasında çok mutlu. Her maçın final olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam, “Kalan 7 maçımız var. Her maçı final görüyoruz ve ona göre hazırlanıyoruz. Hedefimize hep birlikte yürüyoruz. İnşallah kalan maçlarda en iyi sonuçları alarak bu şehre Süper Lig heyecanını tekrar yaşatacağız” dedi. TELGRAF
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?