USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gazişehir’de bir devir sona erdi! Yalçın Koşukavak ile yollar ayrıldı

Gazişehir Gaziantep’te dün oynanan Osmanlıspor maçı sonrası istifa sinyali veren Teknik Direktör Yalçın Koşukavak ile yolların ayrıldı.

Gazişehir’de bir devir sona erdi! Yalçın Koşukavak ile yollar ayrıldı
02-10-2018 13:08
Google News
Spor Toto 1. Lig takımlarından Gazişehir Gaziantep ile sezon başında anlaşan Yalçın Koşukavak takımı bir türlü istenilen seviyeye ulaştıramamıştı. Son olarak kupa mücadelesinde Erzincan deplasmanından mağlubiyetle ayrılan  ve dün oynanan Osmanlı maçında da son dakika golüyle yıkılan Gazişehir Gaziantep’te işler karışmıştı. 

Maç sonu yaptığı basın toplantısında istifa sinyali veren Koşukavak, “İç sahada ikinci mağlubiyetimizi aldık. Skor üretemiyoruz. Bugün savunma hatasından gol yedik. Basit goller yerseniz iç sahada 2 gol atsak da kurtarmaz. Ben asla futbol felsefemden vazgeçmem. Modern futbolu seviyorum. Rakibimiz kontra atak futbolu oynadı. Başkanla konuşurum sonra beraber karar veririz başkanın takdirine kalmıştır. Taraftarın istifa tezahüratında haklıdır. Ben de üstüme düşeni yapacak kadar erdemliyim” diye konuşmuştu. 

Yeni gelen bilgilere göre yönetimle bir toplantı gerçekleştiren Yalçın Koşukavak’ın takımdan ayrılmasına karar verildi. Gazişehir Gaziantep bu sezon mutlak şampiyonluk hedefliyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?