USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

GAZİŞEHİR İDDİALI GELİYOR

Hedefini süper lig olarak belirleyen Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, yabancı transferinde ilk bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

GAZİŞEHİR İDDİALI GELİYOR
04-07-2017 09:40
Google News
Fransa 2. Lig ekiplerinden AJ Auxerre takımında forma giyen 23 yaşında ki Adama Ba, kırmızı – siyah ve beyazlı temsilcimizle el sıkışmaya hazırlanıyor.Orta sahada forvete dönük oynayan Adama Ba, geçen sezon formasını giydiği AJ Auxerre’de sezonu 3 golle kapattı.

TAKİP EDİLDİ

Teknik direktör Hüseyin Kalpar’ın yardımcısı Sedat Karabük tarafından uzun süredir takip edilen Adama Ba, orta sahada ileriye dönük oyunuyla dikkat çekiyor. Gol yollarında adam eksilten ve son vuruşlarda etkili olan 23 yaşında ki yetenek gelecek adına da ümit vaat ediyor.Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübüne şampiyonluk mücadelesin de önemli katkılar sunması beklenen Moritanyalı futbolcunun hafta içinde gelmesi bekleniyor.

İDDİALI GELİYOR

Hırslı yapısı ve kaybetmeye tahammülü olmayan yapısıyla dikkatleri üzerine çeken Adama Ba, Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübünün ligde ki hedeflerini öğrenince şampiyonluk yaşamak istediğini söyleyen Moritanyalı futbolcu, eğer anlaşma sağlanır gelecek sezon da Gazişehir Gaziantep Futbolcu Kulübünün formasını giyerse oldukça iddialı geleceğini ve takım arkadaşlarıyla birlikte hedefe ulaşmak adına çok çalışacaklarını belirtiği öğrenildi.

MİLLİ FORMAYI GİYİYOR

Adama Ba, Fransa doğumlu Moritanya asıllı futbolcu ülkesinin milli takımında da forma giyiyor. Moritanya genç milli takımlarında oynadıktan sonra A takıma yükselen 23 yaşında ki oyuncu Afrika ulusal kupasında ki maçlarda forma giyiyor.

gaziantep27.net
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?