USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gazişehir Gaziantep iki bomba birden patlattı

Spor Toto 1. Lig takımları içerisinde transfer dönemi boyunca en etkililerden birisi olan Gazişehir Gaziantep, transfer döneminin son gününde iki oyuncuyu birden kadrosuna kattı.

Gazişehir Gaziantep iki bomba birden patlattı
01-09-2018 09:34
Google News
Gazişehir Gaziantep transferlerden Oğulcan Çağlayan’ı duyururken de Fenerbahçe ’nin yaptığı gibi emoji kullandı. Rizespor’dan kadroya dahil edilen Oğulcan Çağlayan sezon sonuna kadar Gazişehir için ter dökecek. 

Oğulcan Çağlayan Kimdir?

22 yaşındaki oyuncu futbola Merinosspor alt yapısında başladı. Daha sonra Bursaspor’a transfer olan Oğulcan, burada gösterdiği etkileyici performansla adından sıkça söz ettirdi. Daha sonra sırasıyla Gaziantepspor, Kayseri Erciyesspor, Kayserispor ve son olarak da Çaykur Rizespor formalarını terletti. Türkiye Milli Takımımızın alt yaş kategorileriyle 43 maça çıkan Oğulcan, 14 kez de ay-yıldızlı formamızla gol sevinci yaşadı. Hücum hattının her bölgesinde forma giyebilen genç futbolcu kariyerinde ise 125 resmi müsabakaya çıkarken, 16 gol atarken, 12 kez de asist yapma başarısı gösterdi. 

Kerim Avcı Bombası

Gazişehir dün akşam saatlerinde Kerim Avcı’yı renklerine katarak önemli bir transfere imza atmış oldu. Gazişehirle 2 yıllık sözleşme imzalayan oyuncu geçen sezon tüm dikkatleri üzerine çekecek bir performans sergilemişti. Avcı geçtiğimiz sezon 16 gol 6 asist istatistikleriyle oynamıştı. 

Kerim Avcı Kimdir?

16 Aralık 1989 yılında Almanya’nın Dortmund şehrinde dünyaya gelen Kerim Avcı, futbola ise RW Essen takımında başladı. 2013 yılında ülkemize transfer olan Kerim Avcı, sırasıyla Kayseri Erciyesspor, Altınordu, Balıkesirspor, Sivasspor formalarını terletti. Ofansif orta sahada görev yapan Kerim Avcı, özellikle sert şutları ve gol vuruşlarıyla ön plana çıkıyor. Geçtiğimiz sezon attığı 16 gol ve 6 asistlik performansla tamamladı. Sol ayağını çok iyi kullanan Kerim Avcı, kariyerinde ise 272 resmi müsabakaya çıkarken, bu karşılaşmalarda ise 66 gol atıp, 33 kez de asist yapma başarısı gösterdi. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?