USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gazikentli Aslanlar Florya’da

Gaziantep Galatasaray Futbol Okulu’nun başarılı 7 futbolcusu, Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri’ne davet edildi.

Gazikentli  Aslanlar Florya’da
16-10-2018 13:06
Google News
Galatasaray Spor Okulları, geleneksel yaz kampında Gaziantep Futbol okullarından tam 7 sporcuyu Florya kampına davet etti. Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan seçmeleri yerinde takip eden Futbol Okulu Sorumlusu Erkan Çolak, Galatasaray Futbol Okulları olarak Türk futboluna önemli bireyler yetiştirmek için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi. 

Kurulduğu günden bugüne kadar yaz kış demeden aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdüren Gaziantep Galatasaray Futbol Okulları, Türk futboluna önemli bireyler yetiştirmek için yoğun çaba sarfediyor. Galatasaray Spor Kulübü’nün her yıl düzenlediği yaz gelişim kampında başarı gösteren toplam 7 sporcu, performansları takip edilmek  üzere hafta sonunda Florya Metin Oktay Tesisleri’nde davet edildi. Branşlarında uzman antrenörler eşliğinde çalışmalarını sürdüren Gaziantep Galatasaray Futbol Okulları gelecek adına umut verirken;  Türk futboluna önemli bireyler yetiştirmek için yoğun çaba sarf ediyor. Genç yetenekli sporcuları bünyesine katan ve daha sonra yaz-kış kamplarına götüren Gaziantep  Galatasaray Futbol Okulu, meyveleri tek tek toplamaya devam ediyor. Hafta sonu İstanbul´a giden 7 sporcuyu Futbol Okulu Sorumlusu Erkan Çolak da yalnız bırakmadı. 

’"

2 gün boyunca Galatasaray Metin Oktay Florya Tesislerinde alt yapı hocaları nezaretinde yaş kategorilerinde antrenmanlara çıkan 9-14 yaş arasındaki 7 öğrencinin, başarılı olmaları halinde İstanbul’da Galatasaray’ın akademi liglerinde mücadele edecekleri açıklandı.

MUSA BAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?