USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep’te yürekleri ağza getiren patlama!

Gaziantep’te yürekleri ağza getiren patlama!
16-11-2016 09:33
Google News
Gaziantep’te dün gece iki kıraathanenin önünde patlama meydana geldi. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.


Şahinbey ilçesi Magosa Caddesi üzerinde bulunan kıraathaneye saat 22.30 sıralarında, motosikletli bir şahıs tarafından içinde patlayıcı bulunan bir poşet atıldı. Saldırıda yaralanan olmazken, olay yerine çok sayıda polis ekipleri ve bomba imha uzmanı sevk edildi. Mahallenin giriş çıkışları polis tarafından kapatılırken olay yeri inceleme ekipleri kıraathane çevresinde inceleme başlattı.

’"

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Gaziantep Valiliği’nden olayla ilgili yapılan açıklamada, “15 Kasım 2016 günü saat 22.20 sıralarında Şahinbey ilçesi Kıbrıs Mahallesi Magosa Caddesi’ndeki iki kıraathanenin önüne motosikletli bir şahıs tarafından atılan poşetin patladığı anlaşılmıştır. Olaydan kaynaklanan herhangi bir can kaybı, yaralı ve maddi hasar yoktur. Olay çok yönlü araştırılmakta olup, fail ya da faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir" denildi.

’"

TERÖR SALDIRISI MI?


Kıraathanelerin önüne patlayıcıyı getiren şahsın yakalanması için güvenlik güçleri çalışma başlattı. Yürekleri ağza getiren patlamanın terör saldırısı olduğu üzerinde duruluyor. 

Güvenlik güçleri saldırıyı gerçekleştiren şahıs ya da şahısların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?