USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep’te hurdacılar zehir saçıyor, vatandaş isyanda

"Gaziantep’te Ünaldı Mahallesi’ndeki geri dönüşüm işiyle uğraşan bazı işyerlerinin sokak ortasında yaktıkları hurda malzemeler çevreye adeta zehir saçıyor. Cadde üzerinde her gün yakılan hurdalara tepki gösteren mahalle sakinleri yetkililerden duruma bir çare bulmasını istiyor.

Gaziantep’te hurdacılar zehir saçıyor, vatandaş isyanda
18-07-2017 20:54
Google News
Gaziantep’te Ünaldı Mahallesi’ndeki geri dönüşüm işiyle uğraşan bazı işyerlerinin sokak ortasında yaktıkları hurda malzemeler çevreye adeta zehir saçıyor. Cadde üzerinde her gün yakılan hurdalara tepki gösteren mahalle sakinleri yetkililerden duruma bir çare bulmasını istiyor. 

Gaziantep’in Şahinbey İlçesi Ünaldı Mahallesi üzerinde bulunan 31 nolu caddede geri dönüşüm işiyle uğraşan yaklaşık 5 işyeri tarafından, Mehmet Küçükparmak İlkokulu karşısında bulunan sokak içersinde gece gündüz demeden hurda malzemeleri yakarak çevreye zehir saçıyor.  

Bu duruma isyan eden çevre sakinleri yetkililerden yardım bekliyor. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Belediye ve zabıta ekiplerinin bir an önce bu çevre katliamına dur demesini isteyen mahalle sakinleri, birçok kez şikayette bulunmalarına rağmen bir türlü sonuç alamadıklarını söylediler. 

 

Daha önce de birçok kez benzer olay yaşanmasına ve şikayette bulunmalarına rağmen ilgili kurumların duruma duyarsız kalmalarından yakınan çevre sakinleri, "Çevre ve hava kirliliğine neden olan bu olaya neden müdahale edilmiyor anlamış değiliz. Burası hem yaşam alanı hem de küçük çapta sanayi bölgesi. İlla büyük bir felaket mi yaşanmalı. İnsanlar canından, malından mı olmalı. Bu zorbalığa birileri artık dur desin. Yetkilileri göreve davet ediyoruz" diyerek tepki gösterdiler.

 

Kaynak: Memohaber
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?