USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep’te Fuhuş Operasyonu: 6 Gözaltı

Gaziantep’te müşteri kılığına giren polis, fuhuşa aracılık eden 3 şüpheli ile fuhuş yapan 2’si Rus yabancı uyruklu 3 kadını suçüstü yakaladı.

Gaziantep’te Fuhuş Operasyonu: 6 Gözaltı
16-09-2015 11:22
Google News
Edinilen bilgiye göre, Güneykent Mahallesi’ndeki bir stüdyo dairede fuhuş yaptırıldığı ihbarını alan Ahlak Büro Amirliği ekipleri, müşteri kılığına girerek fuhşa aracı olan kişiyle telefonda pazarlık yaptı. Kısa bir süre sonra ticari bir taksiyle gelen yabancı uyruklu 3 kadın müşteri kılığına giren polislerle birlikte fuhuş yaptıkları stüdyo daireye gittiler.

Polisler birlikte olmak için kadınlara para verdi, ardından da polis kimliklerini çıkararak yabancı uyruklu üç kadını gözaltına aldı. Kadınlara fuhuş yaptıran ve  yer temin eden Z.A (32), M.A.D (28) ve Suriye uyruklu R.D (35) Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Fuhuş yaban 2’si Rus ve 1’i Türkmenistan uyruklu olan 3 kadın ülkesine dönmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü’ne götürülürken, fuhşa aracılık eden ve yer temin eden 3 şahıs emniyette ifadelerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?