USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gaziantepspor’un kapısına kilit vurulmamalı

Gaziantepspor Kulüp Başkanlığına aday olan Mutlu Özpineci, kulübün kapısına kilit vurulmaması için görevi üstlenmek istediğini söyledi.

Gaziantepspor’un kapısına kilit vurulmamalı
25-07-2017 09:22
Google News
Gaziantepspor’un kapanma noktasına kadar geldiğini dile getiren Özpineci, “Gaziantepspor’un kapısına kilit vurulmaması için elimizden geleni yapacağız” dedi.Gaziantepspor yönetim kurulunda ikinci kez yer alan Mutlu Özpineci, yeni yapılacak olan olağanüstü kongrede aday olacak. Kulüp Başkanlığına adaylığını açıklayan Mutlu Özpineci, Gaziantepspor’un kapanmaması için yola çıktığını açıkladı.

 

TEK SEVDAMIZ GAZİANTEPSPOR

 

Kırmızı-Siyahlı takımın yeniden ayağa kalkacağını dile getiren Özpineci, “Gerek bu şehrin gerekse de Türk futbolunun en önemli kulüplerinden olan Gaziantepspor’un kapısına kilit vurulmaması için taraftarıyla, camiasıyla, şehrin önde gelenleriyle birlikte Allah’ın izniyle bu takımı hak olduğu yere taşımaya çalışacağız. Bizim kimseyle bir kavgamız ve sorunumuz yoktur. Tek sevdamız Gaziantepspor’dur. Elbette yiğit düştüğü yerden kalkacaktır. Bu da kırmızı-siyah renklere gönül vermiş herkesin desteğiyle olacaktır. Gaziantepspor bir markadır. Bu markanın devam etmesi için çıktığımız bu yoldan dönmeyeceğiz. Öncelikli hedefimiz Gaziantepspor’u ben değil biz anlayışıyla yöneterek o eski günlerdeki gibi taraftarıyla, camiasıyla en önemlisi de bu şehirle barışık hale getirip özlenen tabloyu gerçekleştirmek istiyoruz.

 

Başkanlık adaylığımı burada çok değerli yol arkadaşım Alper Tunga Çiftçi ile açıklamamızın yegâne faktörü de burada sizlerle birlikte olup bu yol arkadaşlığımızda çok değerli taraftarlarımızın, bu takımın formasını giymiş veya yıllarca kötü günde iyi günde birlikte olmuş sizlerle bu yola çıkmak istediğimizi kamuoyuna ve tüm Gaziantepsporlulara deklare etmek istedik. Bizim sloganımız, Gaziantepspor yok olmasın, yiğit düştüğü yerden kalkacak ve takımına sahip çık olacaktır.”

telgraf.net
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?